Uutisia

40 joukkuetta ja 60 peliä pelattiin lauantaina ja vielä sunnuntaina jatkettiin neljällä pelillä. Pieni sadekuuro katkaisi lauantaina pelit hetkeksi, mutta sen jälkeen jatkettiin pelejä reippaalla mielellä.
Vastassa tällä kertaa Köyliön joukkue ja ensimmäinen jakso kotiin 14-3 juoksuin ja toinen tiukempi 5-4. Kotijoukkue teki molemmilla jaksoilla kunnarin.
Mukana ovat Etelä-Pohjanmaan, Etelä-Suomen, Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen joukkueet. Kahden päivän mittainen "leiritys" sisältää myös koulutusta tulevaisuuden huippupelaajille.
Nyt on taas mahdollisuus tilata Puma-asuja syksyn viileyteen. Tilaukset on tehtävä 18.9. mennessä.
Seuran molemmat joukkueet Turun Harrastepesis (TurHa) ja Kultanummen Neidot kaipaavat lisää pelaajia mukaansa. Tule mukaan, käytössä on harrastepesissäännöt ja taatusti on hauskaa hommaa, pisteistä ei pelata!
Suomen luonto on puhdas ja kaunis ja näin syksyllä värikäskin. Siispa kannattaa suunnata hetkeksi luontoretkelle eväiden ja hyvien kamujen kanssa. Luonnossa mieli lepää ja virkistyy.
Lauantaina kiilaan juoksevat vastustajaksi Ulvilan Pesä-Veikkojen naiset. Peli alkaa jo klo 13.00. Tulevalla viikolla pelataan vielä runsaasti juniorien otteluita.
Eilinen ensinäytös kokosi seurasta n. 80 innokasta silmäparia todistamaan jönglöörien upeita temppuja, akrobaattien kettyryyttä ja tietysti pellen hurmaavia vatsaa kutkuttavia esityksiä.
Suomen Kansallissirkus järjestää esityksiä Kupittaalla 24.- 28.8. välisenä aikana. Näytöksiä on arkisin klo 18.30 alkaen yksi illassa ja viikonloppuna kaksi, toinen klo 13 ja toinen klo 17.
Seurasta on ilmoitettu kaksi joukkuetta harrastepesisläisiä mukaan turnaukseen lauantaina 3.9. Turnauksessa on mukana kaikkiaan 42 joukkuetta ympäri maata.
Keskiviikkona Pöytyällä pelattu kolmas ja ratkaiseva välierä kääntyi kotijoukkueelle vahvan ensimmäisen jakson siivittämänä. Näin naisten kausi oli taputeltu ja Pöytyä matkaa lohkon loppuotteluihin Raumaa vastaan.
Perinteiselle kauden päätösristeilylle kutsutaan kaikki seuran valmentajat, joukkueenjohtajat ja rahastonhoitajat. Henkilökohtaiset kutsut tulevat tuota pikaa, mutta varaa jo itsellesi tämä yhteinen juhlahetki.
Ensimmäiset pelit siis huomenna hiekkanurmella, aloitus jo klo 17.30, jotta ehditään pelata ennen pimeän tuloa.
Kullan metsästykseen Turusta perjantaina starttasivat Petri Hännikäinen ja Pekka Kaijula. Jännittävien vaiheiden jälkeen Varkaudessa saatiin selville voittajajoukkue eli Puna-Mustat, jonka paidassa miehet tällä kertaa esiintyivät.
Tänään pelattiin jälleen jännittävä ottelu, joka eteni aina kotiutuskisaan asti, ennen kuin voittaja oli selvillä. Ottelua seurasi kauden ennätysyleisö 143 silmäparia molempia joukkueita kannustaen.