Uutisia

Hieno syyssää on mahdollistanut sen, että ulkokautta voi jatkaa näin lokakuussakin vielä. Tämä ryhmä löytyi kentältä tänään.
Hieno kausi sai arvoisensa kiitoksen, kun maan pesisväki kokoontui juhlistamaan kauden voittajia Itämeren aalloille.
G-junnujen ryhmä (5-8-v.) jatkaa vielä ainakin huomenna kauttaan Kupittaalla. Koko kesän ajan on ahkerasti harjoiteltu ja tietysti leikitty erilaisia pallopelejä ja juostu ja pompittu.
Syysiltojen pimenemisen myötä on jälleen tärkeää olla näkyvä. Koko tämän viikon seuran edustajat ovat jakamassa heijastimia Turun keskustassa linja-autojen ruuhkakäytön aikaan.
Syksyn myötä myös liigan pelit päättyvät. Pelit on saatu pelattua upeissa syyskeleissä, toivottavasti aurinko hellii meitä myös tulevana torstaina.
Sunnuntaina käytiin jälleen tiukka vääntö kahden vahvan naisjoukkueen välillä. Lapuan katsomon kannustus ei aivan riittänyt, vaan Kirittäret voitti monen vuoden tauon jälkeen kultamitalit.
Viime kaudella suuren suosion saavuttanut Off Season treenit saavat jatkoa tänä syksynä.
Seuraavaa kautta jo suunnittelemassa oli miltei joka joukkueesta edustus. Tilaisuus aloitettiin mustikkapiirakalla ja kahvilla ja sitten siirrtyttiin asioiden käsittelyyn.
Pelit on saatu kaikki pelattua ja on jälleen aika luoda katsaus menneeseen kauteen ja tietysti suunnitella tulevaa.
Lauantaina saatiin kausi päätökseen myös D-poikien osalta, kun kupittaalla pelattiin kaksi ottelua Manse PP -03:n kanssa.
Eilen torstaina D-pojat pelasivat kauden viimeisen vieraspelin Ulvilassa paikallisia Pesä-Veikkoja vastaan. Pelin jälkeen taululla numerot UPV-TuPe 0-2 (5-6, 4-6).
Keskiviikkona pelataan aikaisemmasta siirtynyt peli Köyliötä vastaan. Eli vielä kerran on mahdollisuus seurata myös C-poikien peliä Kupittaalla.
Eilen kiilassa vastakkain Turku ja Loimaa ja pelin päätteeksi numerot taululla 2-0 (6-1, 9-3), vaikka toinen jakso aloitettiinkin takaa-ajoasemista.
Launtaina ja sunnuntaina pelattiin sekä tyttöjen että poikien aluejoukkueiden pelejä.