Päivi Hongisto on poissa

2.2.2018

Alueen pitkäaikainen kilpailupäällikkö on jättänyt kilpakentät lopullisesti kaikkien suureksi suruksi.

Päivin monivuotisen työn tuloksia olemme saaneet nauttia ja viimeisin suuri yhteinen koitoksemme oli viime kesän valtakunnallinen Suurleiri, jonka kilpailupäällikkönä Päivi toimi yhdessä kanssamme.

Viimeksi Päivi oli mukana seurakäynnillä tammikuussa kertomassa  uuden alueen kilpailuasioista.Hän oli innolla mukana Pesäpalloliiton uuden organisaation tukena rakentamassa Eteläisten alueen  kilpailu- ja tuomariasioita.

  • Aluetoiminnan rinnalla Päivin sydäntä  lähellä  oli myös kotiseura Pöytyän Urheilijat ja  kotikenttä Kumilassa oli tuttu ja rakas paikka monien otteluiden näyttämönä ja kirjuritehtäviä tehden.. Päivi toimi myös aktiivisesti alueen oman tuomarikerhon  tehtävissä ja viime keväänä  hän kävikin pitämässä meille tuomarikoulutusta.  Siviiliammatiltaan hän oli matemaattisten aineiden opettaja ja tämä tuki mainiosti sarjaohjelmien- ja taulukoiden teossa.

Päivi on ollut suuressa roolissa uuden urheilutilan valmistumisessa Pöytyälle. Häntä jää kaipaamaan koko Suomen pesäpalloväki ja etunenässä juuri oma pöytyäläinen kotiseuraväki niin nykyiset kuin monien vuosien varrella tutuiksi tulleet lapset, nuoret ja aikuiset pesäpalloharrastajat.

Turku-Pesis jää kaipaamaan aina luotettavaa  ystävää ja toimijaa. Otamme osaa perheen ja suuren ystäväjoukon yhteiseen suruun.