Johtokunta kokoontui järjestäytymiskokoukseen

29.1.2018
Lauantaina seuran johtokunnan jäsenet viettivät mukaan iltapäivän tulevaa kautta ideoiden. Yhdessä saatiin asioita hyvin eteenpäin ja valonnopeudella etenevä kaudenalku siintää jo näköpiirissä.

Seuran varapuheenjohtajaksi valittiin Lasse Suvanto, rahastonhoitajaksi Sirpa Helin ja sihteeriksi Tuuli Jansson. Sirkka Nieminen jatkaa varuste-,sali-ja kenttävuorojen vastaavana ja hänellä on hallussaan myös kesän kioskitoimintojen sujuvuus yhdessä Tuulin kanssa. Lasse toimii lasten harrastepesistoimintojen koordinaattorina: pesiskoulua pyritään vähän pidentämään ja peliturnauksia tulee ehkäpä kaksi, lisäkenttiä mietitään, eli lapsille tarjontaa siellä, missä lapsia liikkuu ja asuu. Lasse edustaa seuraamme myös Varsinais-Suomen Pesiksen johtokunnassa.

Jani Kapuinen tuo viestiä valmentajilta ja toimii myös kiinteänä linkkinä B-ikäisten ja miesten joukkueiden välillä. Häntä säestää Karjujen pelinjohtaja Petri Hännikäinen. Tämä parivaljakko lähtikin vielä samana iltana Raumalle, jossa kiilaan Karjuja vastaan asettui Eurajoen Veikkojen miehistö. Tasapeli 1-1 (jaksot 3-0, 1-10) eli Karjut oli vähän unessa kahdeksalta alkavan pelin ensimmäisellä jaksolla.

Naisten edustajana toimii Maija Oivanen. Naisethan pelaavat tällä kaudella suomensarjassa ja farmisopimuksen avulla osa pelaajista pelaa myös maakuntasarjaa Merimaskun Ahdon joukkueessa. Merimaskun tyttöjä on osallistunut Impivaaran treeneihin ja sparraus on kovaa.

Johtokunnan tuorein jäsen Pia Tamminen auttaa meitä laskutusohjelma Ilmarin käytössä ja hänellä on apunaan myös Tuuli. Pialle on tuttua kolmen joukkueen tekemiset, kun hänen omat pojat pelaa kaikki eri poikajoukkueissa. Pialle on siunaantunut myös muutama joukkueenjohtajan sarka, mutta tähän hänelle koitetaan saada joukkueista apuja.

Tahtipuikkoa heiluttelee joviaaliin tapaansa puheenjohtajamme Joseph Hollingworth. Hän toimii myös Karjujen ja miesten maakuntasarjan rahastonhoitajana ja tavoitteena hänelläkin on pukea seuran edustusasu päälle miesten maakuntasarjassa, jossa seuralla on hyvä nippu nuorta (Janin B-pojat) ja vanhempaa konkaria. B-pojille pyritään saamaan paljon pelejä B SM-sarjan pelien lisäksi. Osa joukkueen jäsenistä pelaa ikänsä puolesta myös Pöytyän C-leiriSMsarjassa.

Paljon on tehtävää ja suunnitelmia sinkoili urakalla. Seuraavan kerran johtokunta kokoontuu 15.2. pureksimaan lisää asoita. Sitä ennen tulevana keskiviikkona seuran väelle ravintoluento, johon on tulossa ilahduttavasti lähes joka joukkueesta edustajia, osallistujia yhteensä n. 70-80 kun mukaan saatiin myös Pai-Han väkeä.

Lauantaina 17.helmikuuta koitetaan saada kaikki valmentjat yhteen jakamaan tietoa fysiikka- ja lajitaitojen osalta jossakin salissa ja sen jälkeen muut joukkueen taustat, rahikset ja jojot valmentajien kera kokoonnutaan Kaarinaan yhteisten asioiden pariin rennommissa tunnelmissa. Tästä lisää tuonnenpana.

Hiihtoloman junnuturnaukset perjantaina 23.2. Äffät ja Et ja lauantaina 24.2. E-tytöt, D-pojat ja C-pojat joukkueet valtaavat Impivaaran jp-hallin usean joukkueen voimin.