Uutisia

Viikonloppuna seuraväkeä kohtasi surullinen uutinen. Seuramme entinen puheenjohtaja Pertti J Huusko oli nukkunut pois keskuudestamme.
Koulutukset sijoittuivat peräkkäisille päiville ja tänään lauantaina käytössä oli koko päivä Merimaskun osiossa lapsen kehitysvaiheista.
Seuraväki kokoontuu juhlaansa Leaf Centerin Kahvitella -tiloihin torstaina 13.12. klo 18-20. Tarjolla on jouluherkkuja ja palkitsemista ja muutakin kivaa ohjelmaa.
Koulutukset ovat jo alkamassa eli perjantaina POP-areenalla Pöytyällä ja seuraavan kerran valmentajia kokoontuu Merimaskun koululla lauantaina 17.11.
Lokakuun lopussa Bauhaus inventaariossa oli mukana kuuden eri joukkueen edustajia ja laskettua tuli monenlaista tuotetta.
Eilen pidetyssä vuosikokouksessa esiteltiin tulevan kauden suunnitelmat talousarvioineen. Sen laatinut johtokunta jatkaa puheenjohtajan Joseph Hollingworthin johdolla kauden toteuttamista myös ensi vuonna.
Kokous pidetään Veritas stadionin kokoustiloissa ja kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet.
Ruissalon kylpylä tarjosi hienot puitteet kokoukselle. Mukana oli viiden eri seuran edustajat kuulemassa uudistuksista.
Etelän alueen johtoryhmässä mukana mm. turkulainen Antti Aine ja Laitilan Jyskeen vahva vaikuttaja Sami Mäki.
Maanantaina 5.11. saapuu Etelän alueen seurakehittäjä Mika Mikola kertomaan meille tulevasta.
Iltapäivä aloitettiin tietysti Kupittaalla pesistreeneillä. Kuten arvata saattaa kentällä tuuli jäätävästi, mutta sehän ei tätä tehoryhmää peloittanut, vaan hymyssä suin kirmattiin kentällä.
Pöytyän ykköspesiksen valmennukseen mukaan hyppää seuraikoni Hänä. Nykyisen suomisarjan nuorimmaisten jäsenten kanssa matkaa on kuljettu E-ikäisistä asti, nyt on aika lähteä uusiin tuuliin.
Eilen lauantaina kentälle löysi tiensä mukava määrä talkoolaisia ja näin saatiin lehdet haravoitua ja sisätiloja siistittyä. Turhaa romua ja lehtisäkkejä lähti kokonainen lavallinen.
Hyvin hoidettu kesän alueleiri poiki tuloksena uuden tulevalle kaudelle. Mukana ovat siis G-D-ikäiset Etelän alueen joukkueet.