Kupittaa Liiga saatiin päätökseen eilen

24.8.2018

Mestari Turun Palo 18
Mestari Turun Palo 18
KoHu ja Tupeloijat
KoHu ja Tupeloijat
Cross Fit
Cross Fit
Dennis
Dennis
PPS
PPS
Pelin jälkeiset kättelyt
Pelin jälkeiset kättelyt

Vuorossa oli vielä kaudella siirtyneet kolme ottelua, jotka saatiin pelattua hiekkatekonurmella hienossa syyssäässä.

Kaikkiaan pelejä tuli kauden aikana kaikille joukkueille täydet kymmenen. Mestaruuden tällä kaudella vei Turun harrastepesiksen joukkue Turun Palo 18 peittoamalla yhdeksän vastustajaansa ja saaden nimensä mukaisesti 18 pistettä.

Hopealle sijoittui iloinen ja värikäs naisten joukkue KoHu (kolmas huti) 14 pisteellä. Tässä ryhmässä on taitoa, osaamista ja usean vuoden kokemusta vaikka muille jakaa. Onneksi saatiin heidän mukaan sarjaan.

Pronssille kiri seuran oma joukkue Tupeloijat 12 pisteen turvin. Joukkue nautti silmin pistävästi pelaamisesta hurtin huumorin säestämänä.

Neljänneksi sijoittui Cross Fit 10 pisteellään. Tässäkin joukkueessa yhdistyi taito ja hauskuus mukavalla tavalla ja viime kaudesta joukkue olikin kehittynyt huimasti.

Viidenneksi sijoittui kauden uusi tulokas Dennis, joka paransi otteitaan peli peliltä. Pelin säännöt olivat ajoittain hukassa, mutta kaikesta selvittiin ja ensi kaudella joukkue on vuotta kokeneempi.

Kuudenneksi sijoittui nuorten miesten joukkue Kaarinasta nimellä PPS. Sitkeää yrittämistä ja ajoittaista turhautumista, pääosin kuitenkin hauskaa ja myös nämä nuoret kehittyivät taidoissaan huimasti kauden aikana. Ja ehkäpä heillä oli hallussaan nopeimmat etenijät.

Kaikkiaan juoksuja tehtiin 625 kauden 30 pelissä eli n. 20 juoksua/ottelu. Tällä kaudella pelattiin kaikki ottelut naisten pallolla ja seuran kypärät olivatkin ahkerassa käytössä.

Kiitos kaikille joukkueiden yhteyshenkilöille ja pelaajille mukavasta kaudesta! Ensi keväänä jatketaan!

 PisteetJuoksut
Turun Palo18147
KoHu14127
Tupeloijat1294
Cross Fit10119
Dennis470
PPS268