Ladypesiksessä 65 ottelua viikonloppuna

3.9.2018


Kiilaan häähymnin tahdissa
Kiilaan häähymnin tahdissa
Ompa noilla hauskaa
Ompa noilla hauskaa

Lauantaina pelattiin tosiaan 60 ottelua pienoisessa sateessa, mutta sekään ei haitannut kauden päätapahtuman menoa. Asuja oli taas mukana monenlaisia ja niiden eteen oli nähty paljon vaivaa.

20 vuotis juhlaturnaus keräsi siis mukaan 40 joukkuetta. Päivän ottelut saatiin seuran puolesta hienosti vietyä läpi, kun tuomareina olivat niin naisten, miesten, B-poikien ja C-poikien edustajia. Kioskissa kävi myös kuhinaa ja uusi korttimaksu sai kiitosta osallistujilta. Ahkerasti naiset osallistuivat myös arpajaisiin ja iloiset voittajat löysivät omansa.

Sunnuntaina jatkettiin vielä muutaman joukkueen kanssa otteluita ja kiinnostuneita katsojia löytyi varsinkin Veritaksen kulmilta...

Turnauksessa paistoi jälleen kerran ILO, HAUSKUUS, LIIKE ja TAITO yhdessä ja hienoja pelillisiä hetkiä nähtiin paljon. Kahden sarjan mukaisesti pelatessa joukkueiden taidot osuvat kohdilleen ja otteluista tuli tasaisia ja niissä syntyi paljon juoksuja. Monessa joukkueessa oli mukana pelaajia äiti-tytär akselilla ja olikin hienoa seurata naisten otteita pelien tuoksinassa. Aivan parasta!

Kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille, saimme jälleen monelle aikaan hyvän mielen!