Uutisia

Pienellä porukalla saatiin kisat komiasti hoidettua ja nyt oli kiitoksen vuoro näin ennen Joulua. Kaikki eivät joulukiireiltään paikalle ehtineet ja osa tuli ja meni, mutta yhdessä ehdittiin vaihtaa kuulumisia.
Loppiaisaattona 5.1.2018 pelataan Impivaaran hallissa ensimmäinen pienpesisturnaus. Varsinais-Suomen Pesiksen järjestämä turnaus on suunnattu E-tytöille ja F- ja G-ikäisille sekajoukkueille.
Perinteisesti vuodenvaihdetta vietetään pelaten Impivaarna jp-hallissa C-ikäisten tyttöjen ja poikien otteluilla.
Tiesitkö, että seuralla on kaikkiaan 242 lisenssiä ja tällä määrällä olemme mukana muiden suurseurojen listalla. Kiitos kuuluu kaikille seuratoimijoille, sillä ilman tekijöitä ei tämä olisi mahdollista.
Eilen vietettiin seuran perinteisiä Puurojuhlia ja paikalle oli kerääntynyt ilahduttavan suuri määrä osallistujia kaikista seuran joukkueista. Puuro maittoi ja muutama mantelikin löytyi puuron seasta!
Naiset pelaavat hieman totutusta poiketen etelälohkossa 12 muun joukkueen kanssa ja samaten miehet myös etelälohkossa 8 muun joukkueen kanssa.
Eilen vietettyssä seuran syyskokouksessa oli mukava määrä osallistujia ja tulevan kauden toimista käytiin rakentavaa keskustelua.
Paikkana on jälleen tuttu opetusravintola Taito (ent. Alabama). Kokoonnumme yhdessä viettämään Jouluista juhlaa hyvissä ennen Joulukiireiden alkua.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja kokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet. Paikka on vaihtunut! Kokousta pidetään Veritas stadionin Ole-Ravintolassa!
Toivomme jokaisesta joukkueesta mukaan kaksi aikuista henkilöä. Tavoitteena on haravoida lehdet pois - lehdet - lehdet - ja laittaa mainokset ja muut vermeet talviteloille.
Seuramme on lisenssipelaajien määrissä mitattuna alueen suurin seura kuluneen kauden jälkeen. Kiitos kaikille seuran toimijoille, valmentajille ja ohjaajille.
Suomen Pesäpalloliitto on käsitellyt sarjapaikka-anomukset ja kaivattu sarjapaikka saatiin Turkuun.
Syyslomatorstaina 19.10.2017 Turku-Pesis järjestää lajikokeilupäivän 7 - 15 -vuotiaille tytöille ja pojille Turussa Impivaaran palloiluhallissa (Eskonkatu 1).
Kausi 2018 on alkamassa ja juniorijoukkueissa on tilaa uusille pelaajille.
Viikonlopun Pesisväen palkintoristeily keräsi n. 200 pesisihmistä juhlimaan yhteisiä onnistumisia. Naisten parhaana palkittiin Turku-Pesiksen kasvatti Roosa Luoma, joka pelasi Mynämäen Vesan Ykköspesisjoukkueessa.