Uutisia

Kesällä seura järjestää jälleen lapsille kahden viikon ajaksi mukavaa tekemistä pesiksen parissa. Haemme ohjaajia omista joukkueista, naiset, miehet ja B-pojat.
Turku-Pesiksen E-poikien valmentaja Pekka Kaijula saa virtaa innokkaista pelaajaajistaan ja kesää ja edessä olevia leirejä odotetaan koko joukkueen kesken.
Eilen kerääntyi Alabaman auditorioon n. 30 hengen joukko kuuntelemaan Jesse Mäkisen koulutusta aiheesta.
Kokenut kouluttaja Jesse Mäkinen Loimaalta sai Karikon salin täyttäneen n. 26 osallistujan kyselemään ja vastaamaan tuomaritoiminnan eri osa-alueisiin.
Pakkasta -4 astetta, mutta silti naiset on aloittaneet treenit ulkosalla. Kyllä ulkoilma voittaa näin keväällä salien nurkat, mutta kannattaa kuitenkin aloittaa varovaisesti...
Aikuisten harrastepesistä pelataan alueellamme lähes jokaisessa seurassa ja turnauksia ja sarjoja pyörii koko kesän ajan eri puolilla. Kattaus on niin laajaa, että jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti pelipaikka ja -aika.
Tuttuun tapaan pelaamme torstaisin sekajoukkueiden harrastepesistä Kupittaan liigaa. Peli-iltoja on kaikkiaan 10 ja heinäkuussa lomaillaan. Liigaan voi ilmoittautua firman tai kaveriporukan nimellä, peli on hauskaa ja meiltä saa lainaksi välineet ja kentät ja tuomarit.
Koulutusta tulee pitämään Jesse Mäkinen ja ensin aloitetaan nuorten tuomareiden kanssa ja viikkoa myöhemmin jatketaan aikuisten ja kokeneempien tuomareiden kanssa.
Sarja pelataan neljässä alkulohkossa. Meidän joukkue on mukana lohkossa B.
Hiintolomalla Perjantaina 22.2. kuluu mukavasti pesäpalloa pelatessa. Mukana on kaikkiaan 6 joukkuetta ja halliaikaa on varattuna peleihin 8-13 välillä.
Miesten suomensarjassa pelanneet Yliopiston Pallonlyöjät viettivät saunailtaa eilen Bowlerissa. Samalla muisteltiin äskettäin edesmennyttä Pertti J Huuskoa.
Kevään koulutustilaisuudet ovat taas kohta ovella, tavoitteena on, että koulutukset olisivat maaliskuun aikana tai viimeistään huhtikuun alussa.
Sekä miesten että naisten suomensarjaa pelataan neljässä lohkossa kaudella 2019. Otteluohjelmat ja pudotuspelien alustavat pelipäivät on nyt julkaistu.
Seuramme on mukana Turun Osuuskaupan seurabonus järjestelmässä. Jokainen S-kortin haltija voi halutessaan ohjata suorittamistaan ostoksistaan 5% bonuksen mukana olevalle urheiluseuralle.
Lännen Pallon perustamisesta tulee tänään kuluneeksi tasan 70 vuotta. Seuran nimi muutettiin myöhemmin Turku-Pesikseksi.