Laitilan Jyske palkittu vuoden junioriseurana

17.11.2019

Sami Mäki antamassa nimmareita World Cup 2017
Sami Mäki antamassa nimmareita World Cup 2017

Eilen Jyväskylässä pidetyssä liiton vuosikokouksessa jaettiin myös palkintoja kauden onnistujille. Kempeleen Kiri palkittiin vuoden pesäpalloseurana, Laitilan Jyske vuoden junioriseura!

 

Pesäpalloliitto on jakanut seurapalkintoja syyskokouksensa yhteydessä Jyväskylässä. Vuoden pesäpalloseuran tunnustuksen sai Kempeleen Kiri ja vuoden junioriseuraksi arvostettiin Laitilan Jyske. Suurimmasta lisenssimäärästä palkittiin Pesäkarhut Porista ja lisenssimääräänsä kasvattaneena seurana Hyvinkään Tahko.

 

Vuoden pesäpalloseura Kempeleen Kiri on pesäpallossa lasten ja nuorten Tähtiseura. Seuralla on joukkueet naisten ja miesten Superpesiksessä, suomensarjassa sekä kaikissa tyttöjen ja poikien ikäluokissa. Kempeleen Kiri kantaa vastuullisesti huolta taloudestaan ja yhteistyö toimii niin kunnan, yrityskumppaneiden kuin muidenkin yhteistyötahojen kanssa. Seuralla on liki 400 lisenssipelaajaa ja -tuomaria sekä aktiivinen yhteisö toiminnan tukena.

 

Laitilan Jyske on pesäpallon vuoden junioriseura 2019. Kuva: Estella Niemi

 

8600 asukkaan Laitilassa on viime vuosina tehty erinomaista ja laadukasta pesäpallon juniorityötä määrätietoisella otteella. Vuoden junioriseura Laitilan Jyske on kasvattanut toimintansa tunnuslukuja, joista lisenssimäärä on noussut jo 231:een. Pesäpallojaoston puheenjohtaja Sami Mäki ja juniorivalmennuspäälliköksi palkattu Ville Niemi ovat joukkoineen vieneet seuraa menestyksekkäästi eteenpäin tasaisen varmoin ottein. Jyskeen joukkueita osallistui kaikille valtakunnallisille leireille ja menestystäkin tuli – kirkkaimpina saavutuksina E-tyttöjen leirihopea ja C-tyttöjen neljäs sija.

lue lisää tästä

Turku-Pesis onnittelee lämpimästi Laitilan Jyskeen pesäpalloväkeä upeasta työstä ja saavutuksesta!

 

Pesäpalloliiton syyskokous on hyväksynyt liiton toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2020. Matka kohti tulevaisuudenkuvassa määriteltyjä tavoitteita on nyt puolivälin krouvissa ja jatkuu hyvässä myötätuulessa kohti lajin 100-vuotisjuhlavuotta 2022.

Lue lisää tästä