Uutisia

Uusi pelipäivä yritetään löytää.
Päivän koulupesispelit vaihtuvat illalla Kupittaan Liigaan, G-junnujen aloitukseen ja naisten maakiksen sarja-avaukseen, eli kentällä nähdään huomenna tunteiden kirjoa junnusta aikuiseen.
Kupittalla on pelattu kahden viikon ajan ensin lukioiden ja nyt tällä viikolla yläkoulujen väliset sarjat tytöissä ja pojissa.
Kotijoukkue sai tehdä täyden työn ensimmäisellä jaksolla voiton eteen, toinen jakso vapautti lyönnit ja kolme pistettä jäi Kupittaalle.
Meillä on hieno kenttä ja tilat. Näin keväällä se on parhaimmillaan, kun puut ja nurmi vihertävät kilpaa. Lepolan Puutarhan kukkaset vielä kaunistavat ympäristöä.
Äffillä alkaa peli kulkea, tänään vastassa ollut Humppilan Veikot kävi Kupittaalla tasaisessa ottelussa.
Kottaraisparvi lähti lentoon lauantaina 21.toukokuuta Jerryn johdattamana kohtaamalla Loimaan vieraissa. Peliin lähdettiin jännittynein ja odottavin fiiliksin, sillä talven aikana on harjoiteltu monipuolisesti ja paljon Jerryn taidokkaalla ja armottomalla valmennuksella. Pöntön verkot, seinät ja lamput ovat saaneet kovaa kyytiä ja taakse on kertynyt useita lyöntitoistoja, heittoharjoituksia ja kuntoa on kohennettua kesää varten.
Seuran pienimmät pelurit 5-8 v. junnut ovat viettäneet talven taukoa, mutta nyt auringon lämmittäessä kenttiä mieli palaa takaisin treeneihin Kupittaalle.
Turku-Pesiksen naisten edustusjoukkue aloittaa sarjakautensa 2016 tulevana lauantaina 21. toukokuuta Loimaalla kello 15.00. Sitä ennen on kuitenkin hyvä tehdä nopea katsaus joukkueeseen.
Ensimmäiset pelit pelattiin tänään hienossa aurinkoisessa säässä. Kaikki viisi joukkuetta olivat innoissaan pelien alkamisesta.
Seura tarjoaa pesäpallosta kiinnostuneille 7-10.v. lapsille tutustumisen lajiin Kupittaalla keskiviikkoisin. Sinua on vastaanottamassa meidän seuran ohjaajat ja aika on siis 17-18.30.
Koko talven on tätä kohti taivallettu, hikoiltu ja treenattu. Nyt siis pelit pääsee todella alkamaan. Joukkue on esittänyt treenipeleissä hyviä otteita ja nyt on niiden vuoro oikeasti.
Eilen tapaturmapäivänä pelatiin Kupittaalla jännittävä kahden tasaväkisen joukkueen ottelu, jossa juoksuja tehtiin niukasti.
Huikeat lähes 13 miljoonaa koppia napattiin tämän viikon aikana 58 koulun pihalla Varsinais-Suomessa. Se tekee keskimäärin 1375 koppia jokaiselle oppilaalle. Koppeja nappaamassa oli yli 9000 maakunnan alakoululaista. Kisan tarkoitus oli kannustaa lapsia omatoimiseen liikkumiseen ja se todella näyttää toteutuneen.
Suomi on julkaissut eilen, Suomalaisuuden päivänä, uuden kokoelman Suomi-emojeita. Pesäpallo pääsi mukaan arvostettuun joukkoon, kun Finland emoji -kokoelma täydentyi 17 kesäteemaisella emoji-kuvasymbolilla. Suomi julkaisi ensimmäisenä maana maailmassa valtiolliset emoji-kuvasymbolit joulukuussa 2015.