Uutisia

Tiistaisin Kupittaalla oli vuoroin käytössä jopa kaksi kenttää, jotta saatiin kaikki halukkaat pelaamaan mukaan. Syyskaudella osallistujia oli hieman vähemmän. Joka tapauksessa osallistujilla oli hauskaa pelata.
Tuttuun tapaan saamme naapuriksemme jännittävän sirkuksen. Näytökset ovat välillä 21. - 26.8. joka päivä. Seuraväki pääsee mukaan heti avajaispäivänä tiistaina klo 18.30 alkavaan näytökseen.
Koko kauden pisteittä jäänyt kotijoukkue voitti railakkain menoin ensimmäisen jakson juoksuin 5-3. Paikalla ollut n. 60 katsojaa nauttivat täysin ensi jakson tunnelmista.
Sunnuntaina pelattiin naisten viimeinen sarjaottelu, kun kiilaan juoksi Järvenpään naiset. Vettä satoi kattamalla koko ensimmäisen jakson ja juoksut jäivät vähiin molemmilla joukkueilla.
Viime vuoden pronssisija kirkastui eilen päättyneessä turnauksessa. Loppuottelussa Evijärvi osoittautui paremmaksi 4-0 tuloksella.
Perjantai-iltalähtö starttaa laiturista kahdeksan aikoihin ja jälleen on jännitettävää Palkitsemisgaalassa heti samana iltana.
Useita takavuosien pesäpallotähtiä nähdään kentillä viikonloppuna, kun kontioiden (35-vuotiaiden miesten) SM-turnaus pelataan Joroisissa, Juvalla ja Varkaudessa 11.-12.8. Mukana on yhteensä 13 joukkuetta, jotka on jaettu neljään alkulohkoon. Osallistujamäärän osalta sivutaan kauden 2016 ennätystä.
Eilen pelattiin tärkeä peli pleijareihin pääsystä Karjujen ja Koetuksen kesken. Ensimmäinen jakso päättyi niukasti kotijoukkueen voittoon 3-1, mutta ilo jäi vain hetkelliseksi.
Seuran F-tytöt nauttivat täysin rinnoin Laukaalla järjestetyn pienpeliturnauksen tarjonnasta. Matkaan oli saatu 8 tyttöä ja kaksi valmentajaa sekä muutama isovanhempi.
Kyseessä on siis seuran nuorimmat pelurit 6-10-vuotiaat.
Vastustajan pyynnöstä ottelu on siirretty alkamaan jo klo 13:00
Tänään pelataan pelisarjan arvo-ottelut Seinäjoella. Huomenna torstaina vuorossa kilpasarjan vastaavat.
Ensi torstaina pelataan taas Kupittaa Liigaa yli kuukauden mittaisen kesätauon jälkeen. Kaikkiaan kierroksia on vielä jäljellä 3 ja neljäskin pelattaa muutaman siirtyneen pelin vuoksi.
Tänään alkaa valtakunnallinen Nuorisoleiri Seinäjoella ja kestää aina perjantaihin asti, jolloin pelataan viimeiset sijoitusottelut.
Valtakunnallisten lasten ja nuorten pesäpalloleirien ajankohdat on vahvistettu kaudelle 2019. Ole nopea ja varaa tukijoukkojen majoitus ajoissa leiripaikkakunnilta tai lähialueilta.