Sariolaturnauksessa juoksujuhlaa

27.4.2019

Naiset aloittivat ilotulittelun ja vastassa ollut nuori Loimaan joukkue sai juonen päästä toisella jaksolla. Miesten ottelu oli tasaisempaa ja päättyi kotiutuskisan jälkeen vieraille 1-2.

Kentälle oli helteeseen saapunut kiva määrä yleisöä ja pelit päästiin aloittamaan. Naisten pelin tulos jäi kotiin jaksotuloksilla 11-1 ja 13-6. Vahvinta lyöntipeliä esittivät 1+4/3 tehoin Maija Oivanen ja 1+5/3 tehoin Henna Säylä. Kärjessä edennyt Jutta Mäkysen tehot myös hienot 1+3/4. Kolmostilanteet 31-12.

Miesten ensimmäinen jakso oli hakemista ja totuttelua uuden pelinjohtajan Jere Sollan johdolla. Jakso päättyi Loimaalle selvin numeroin 1-8. Toisella jaksolla myös Karjujen lyöntipeli lähti rullaamaan ja jakso jäi kotiin 5-2 numeroin. Siirryttiin suoraan kotiutuskisaan harjoituksen vuoksi ja tässä Karjut sai aikaan yhden juoksun, kun taas Loimaa kaivoi ajatuksen peliin ja teki ensin tasoittavan ja sen jälkeen vielä yhden lisäjuoksun ja peli päättyi 1-2 vieraille.

Tivoli Sariolan edustaja Matti Korhonen kävi myös aistimassa turnauksen tunnelmaa ja saimme joukkueiden käyttöön vapaalippuja tivoliin.

Otteluiden järjestelyt sujuivat hienosti, kun joukkueet hoitivat toistensa tuomaroinnit, kirjuroinnit ja kuulutukset. Tästä voisi moni muukin seura ottaa oppia.

Kioskissa häärivät Sirkka ja Tuuli ja kivasti siellä kävikin vierailijoita.

Huomenna on sitten vuorossa juniorit, tervetuloa seuraamaan otteluita!