Karjuille komea kotivoitto eilen

16.5.2019

Alun hankaluuksien kautta uudistunut Karjulauma pääsi mukaan peliin ja sen jälkeen voittajasta ei käytännössä ollut epäilystä. Joukkue pelasi raikasta ja railakasta sisäpeliä ja ulkokentällä riitti liikettä ja juonia.

Jokioinen karkasi ottelun alussa ansaitusti 0-3 johtoon, mutta selvässä 3-pesän pelon tavoitelussa pallo karkasi kauas Hippoksentien koirapuistoon ja tuloksena oli yhtäkkiä 3-3, kun harhaheiton turviin kotiin jolkotteli kaikki kolme miestä. Tästä Jokioinen ei enää toipunut, vaan jaksovoitto ja kauden ensimmäisen piste jäi Turkuun 8-4 juoksuin.

Toinen jakso oli enemmänkin kotijoukkueen näytöstä ja koko ulkokenttä taustoitti hyvin lukkarina häärinnyttä Laitilan Jyskeen kasvattia Rasmus Toivosta, joka ovelasti sai kolmoselta irti miehen kahdesti pelin aikana. Jakso jäi kotiin selvästi 7-2 katsomon suureksi riemuksi.

Pelinjohtajaksi tälle kaudelle Karjuihin pestautunut Jere Solla näytti heti kyntensä ja sai villistä laumastaan taiottua oikeat lääkkeet ja kaudesta onkin odotettavissa mielenkiintoisia koitoksia. Kentällä peliä seurasi myös Karjulauman viuhkasta luopunut Hänä Hännikäinen ja hän oli näkemäänsä varmasti tyytyväinen. :)

Palkitut tänään: Jokioinen: 1. Leevi Lehto (2/0) ja Jere Heikkilä (0/1)

                          Turku: 1. Sami Moisander (0/2) ja Jani Kapuinen (1+2/2)

Karjujen muita onnistujia mailan varressa: Jesper Forsman (3/3) ja Mikko Hissa (4/0)

Seuraava Karjujen kotipeli on torstaina 30.5. klo 18 Hyvinkäätä vastaan