Uutisia

Koulutukset ovat jo alkamassa eli perjantaina POP-areenalla Pöytyällä ja seuraavan kerran valmentajia kokoontuu Merimaskun koululla lauantaina 17.11.
Lokakuun lopussa Bauhaus inventaariossa oli mukana kuuden eri joukkueen edustajia ja laskettua tuli monenlaista tuotetta.
Eilen pidetyssä vuosikokouksessa esiteltiin tulevan kauden suunnitelmat talousarvioineen. Sen laatinut johtokunta jatkaa puheenjohtajan Joseph Hollingworthin johdolla kauden toteuttamista myös ensi vuonna.
Kokous pidetään Veritas stadionin kokoustiloissa ja kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet.
Ruissalon kylpylä tarjosi hienot puitteet kokoukselle. Mukana oli viiden eri seuran edustajat kuulemassa uudistuksista.
Etelän alueen johtoryhmässä mukana mm. turkulainen Antti Aine ja Laitilan Jyskeen vahva vaikuttaja Sami Mäki.
Maanantaina 5.11. saapuu Etelän alueen seurakehittäjä Mika Mikola kertomaan meille tulevasta.
Iltapäivä aloitettiin tietysti Kupittaalla pesistreeneillä. Kuten arvata saattaa kentällä tuuli jäätävästi, mutta sehän ei tätä tehoryhmää peloittanut, vaan hymyssä suin kirmattiin kentällä.
Pöytyän ykköspesiksen valmennukseen mukaan hyppää seuraikoni Hänä. Nykyisen suomisarjan nuorimmaisten jäsenten kanssa matkaa on kuljettu E-ikäisistä asti, nyt on aika lähteä uusiin tuuliin.
Eilen lauantaina kentälle löysi tiensä mukava määrä talkoolaisia ja näin saatiin lehdet haravoitua ja sisätiloja siistittyä. Turhaa romua ja lehtisäkkejä lähti kokonainen lavallinen.
Hyvin hoidettu kesän alueleiri poiki tuloksena uuden tulevalle kaudelle. Mukana ovat siis G-D-ikäiset Etelän alueen joukkueet.
Varsinais-Suomen pesäpallokausi paketoitiin ja parhaita palkittiin perinteisellä risteilyllä perjantaista lauantaihin. Merellistä kauden päätöstä juhlisti Tallink Siljan M/s Baltic Princess -laivalla peräti 250 innokasta pesäpallon ystävää.
Keräännymme laittamaan kentän talvikuntoon haravoimalla pudonneet lehdet ja siivoamalla muutenkin sisä- ja ulkotilat. Jokaisesta joukkueesta odotetaan mukaan 2-3 osallistujaa. Aloitamme klo 14.
Perinteikäs alueen syksyinen Palkitsemisristeily on jo kohta ovella, eli puolentoista viikon jälkeen lähdetään perjantaina 28.9. iltalähdöllä kohti Tukholmaa.