Uutisia

Taskussa on jo kolme voittoa omassa alkulohkossa. Taisteluvoitto nähtiin eilen, kun vastassa ollut Pattijoki kaatui hienosti 8-7.
Loimaan valtakunnallinen tenavaleiri pidetään 26.-31.7. välisenä aikana. Onneksi tänä vuonna leiri voidaan pitää ja joukkue on innoissaan lähdössä mukaan.
Turku-Hyvinkää pelataan keskiviikkona 28.7.ko 18. SIIRTYY MUUHUN AJANKOHTAAN.
Muutama viikko sitten siirtynyt peli on perjantaina 16.7. Klo 18.00
Vastaan kiilaan saapuu toinen suurkaupunkiedustaja Manse PP ja peli alkaa klo 15.00 Kupittaalla.
Jyväskylän Kirittärien Emma Körkkö nakutti peräti 12 kärkilyöntiä joukkueen eilisessä voitto-ottelussa Joensuun Mailaa vastaan ja ylitti 1500 kärkilyönnin rajan naisten Superpesiksessä kautta aikain 20. pelaajana.
Peli Turku-Jokioinen pelataan 8.8. Klo 15.00
Kahden viikon mittaista lasten pesiskoulua järjestetään vielä tällä viikolla. Lapsilla on ollut mahdollisuus osallistua joko yhden viikon tai kahden viikon harrastamiseen.
Miesten aluesarja pelataan myös tänä vuonna, mukana on neljä joukkuetta. Junnupelejä on jouduttu siirtämään ja uudet päivät ja tuomarit löytyy kalenterista.
Harrastepesis on tältä päivältä peruttu, Kenttä on veden vallassa!
Pesiskoulujen ryhmät yhdistettiin. Pesiskoulu siis kello 12-14 arkipäivinä 7.6.-18.6.
Koulun vielä ollessa käynnissä kentällä kirmaavat eri ikäiset oppilaat. Kun taas iltaisin kentillä treenataan eri ikäisten ryhmissä ja pelataan pelejä. Kentällä treenaavat myös baseball ja kriketti.
Ohjelman teossa on pyritty huomioiman joukkueiden vieraspelit ja tehtäviä riittää jokaiselle tuomarille. Onneksi mukana on myös aikuistuomareita ilman joukkue sidonnaisuutta.
Pesiskoulut järjestetään Kupittaan pesäpallostadionilla 7.–18.6.2021.