Uutisia

Pelikalenterista puuttuu vielä miesten aluesarjan kotipelit, F-junnujen kotipelit ja D-poikien syyskierroksen ottelut. Kaikille tuomareille ei vielä tullut tehtäviä, mutta kun puuttuvat pelipäivät selviävät, heille tulee myös.
Mukana on kaikkiaan 8 joukkuetta.
Turnauksessa on mukana g- ja f-junnut. Käytössä on ainoastaan hiekkanurmi, johon pienkentät sovitetaan.
Vastustajaksi saapuu Pöytyän naiset. Nyt on mahdollisuus tutustua suuresti uudistuneeseen joukkueeseen pelinjohtoa myöden. Ensimmäinen sarjapeli on kotona vasta keskiviikkona 24.5.
Vastaan kiilaan juoksee Mynämäen Vesan tytöt. Peli alkaa klo 18 Kupittaan tekonurmella.
Lukion tyttöjä on mukana 4 joukkuetta, poikia 5 ja yläkoulun tyttöjä 6 ja poikia 8. Joukkueita siis kaikkiaan 23!
To do listaa oltiin ennen perjantaita rakennettu yhdessä. Paljon löytyi tehtävää ja ripeästi hommat saatiinkin jaettua ja täyteen vauhtiin.
Kaikkiaan 30 osallistujaa seurasi silmä tarkkana tuomarin sijoittumista ja kotipesässä käytiin läpi syötönvalvojan tehtäviä.
Tavoitteena on saada kenttäalue sarja-avausta varten kuntoon. Paljon on tehtävää ja joka joukkueesta toivotaan 2-3 edustajaa mukaan.
Tänä keväänä järjestämme tilaisuuden siten, että myös aloittelevat tuomarit saavat samalla oppia ja viitteitä siitä, mitä tuomarin tulee kentällä tehdä ja miten sijoittua.
Oletko koskaan miettinyt mikä on lukkari, miten kärkytään, ja mistä tulee haava? Entä tiedätkö mitä toppari tekee, tai mikä ihme on kymppipaikka? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus selvittää kerralla nämä kaikki! 
Tuttuun tapaan kevään Kupittaalle tuo mukanaan tivoli Sariolan väki.
Lisenssien ja passien myynti kaudelle 1.4.2023-31.10.2023 on käynnissä Suomisportissa. Kaikkien seurojen pelaajien, tuomareiden ja muiden jäsenten tulee olla rekisteröityneinä Suomisportiin, josta tuotteet lunastetaan sähköisesti. Alaikäisten kohdalla huoltaja rekisteröityy ensin ja liittää sen jälkeen huollettavan profiilinsa alle.
Vuorossa on hallikauden viimeinen treenipeli Impivaaran jp-hallissa. Kiilaan juoksee Kokemäen Kova-Väki, ottelu alkaa klo 20.30.