Naisten suomensarja palaa Kupittaalle tänään

24.5.2023

Hengenkohotusts ennen kauden alkua
Hengenkohotusts ennen kauden alkua

Tänään vuorossa on suuresti uudistuneen joukkueen ensimmäinen kotipeli, kun kiilaan vastustajaksi saapuu Loimaan naiset. Ottelu alkaa klo 18 Kupittaan hiekkanurmella.

Joukkue on sekoitus vanhaa ja uutta, eli mukana on seuran omia kasvatteja ja uusia tulokkaita, jotka ovat muuttaneet paikkakunnalle opiskelujen vuoksi. Myös pelinjohtajat ovat kotiutuneet joukkueeseen muualta, eli valmennuksesta vastaava kolmikko on aikaisemmin tehnyt pesäpallovalmennusta Mynämäellä. Käytyään katsomassa ensi kertaa joukkueen ulkotreenejä päätös lähteä mukaan syntyi siltä istumalta. 

Joukkue kävi viime sunnuntaina sarjan avauksessa Pöytyällä, jossa peli hieman takkuili ja vastustaja vei selvän voiton 2-0  (13-3, 9-1).

Pelinjohtajat Ismo Peräalho ja Jari Matikainen totesivat yhteen ääneen, että tästä ei voi kun parantaa. Joukkue on harjoitellut ahkerasti koko talven ja kevään ja nyt hiotut taidot pääsevät esille. Jonkin verran joukkueessa on myös loukkaantumisia, mutta jalkeille saadaan iskukykyinen joukkue.

Kiilaan saapuu upouusissa pelipuvuissa taistelunhaluinen joukkue, joten kannattaa tulla seuraamaan peliä paikan päälle. Otteluun on vapaa pääsy ja kioski palvelee.