Miesten maakuntasarja käynnistyi Loimaalla eilen lauantaina ja kotona pelataan tiistaina

28.5.2023

Ensimmäisen jakson jälkeen näytti siltä, että vieraan vievät voiton helposti, mutta näin ei aivan käynyt.

Tässä pelissä olivat mukana joukkueen konkarit Hollingworth-Kaijula-Saloranta, koska C-pojilla oli käynnissä omien pelien kanssa melkoisen työläs ja voittoisa viikko. Kotipelien sarja jatkuu tänään sunnuntaina, kun vastaan saapuu Loimaan Palloilijat Juniorit.

Paluumuuttajia on saatu joukkueeseen nuoremmasta päästä, kun Pöytyältä takaisin tulivat Henri Holmberg ja Miko Hännikäinen. Muutaman välivuoden jälkeen joukkueeseen teki paluun myös Frans Mörönen.

Pelinjohtajaja Jesper Forsman puki myös ylleen jokeripaidan ja hoiti hommansa hienosti. Ottelutulos 0-1 (selvät numerot 1.  jakso 0-7,  toinen jakso takuttiin tasan 3-3). Kotijoukkueen parhaana palkittiin Pekka Kaijula (4 lyötyä).