Seuratuotteet

Tuulitakki Core 18 Presentation Jacket
Treenihousut Tiro 19 Training Pant

Adidaksen seuratekstiilit

 

Adidas on Turku-Pesiksen yhteistyökumppani myös kaudella 2020. Adidaksen tekstiilit tilataan yhteistilauksena Hansan Intersportin kautta, jossa vaatteita on sovitettavana. Muista tarkistaa vaatteen tuotekoodi ennen kuin menet sovittamaan.

Tee näin:

1. Käy tarvittaessa sovittamassa seuravaatteita Hansan Intersportissa. Kerro myyjälle, mitä tahdot sovittaa, jotta he osaavat auttaa.
2. Täytä sähköinen Ilmarix-tilauslomake huolellisesti. Linkin lomakkeelta saat joukkueenjohtajalta tai seuran kotisivuilta. Ilmoita vaatekohtaisesti nimi, jonka vaatteeseen haluat. Logo- ja nimipainatus sisältyvät asun hintaan. Seuran logo tulee kaikkiin yläosiin automaattisesti.
3. Saat laskun itsellesi sähköpostiin. Maksa se hyvissä ajoin ennen vaatteiden saapumista käyttämällä laskusta löytyvää viitenumeroa.
4. Joukkueenjohtajat saavat tuotteet jaettavaksi painatuksen jälkeen. Koko prosessiin menee 5–7 viikkoa.

Seuraava seuravaatetilaus avataan ke 18.3. Tilausaikaa on 31.3. asti.

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari2.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=18E723D65DBED160C225852E00642402

PDF-tiedostoseuravaatteet Adidas kausi 2020.pdf (391 kB)
Kuvat ja hinnat sekä tilattavissa olevat koot.

Yhteistyö Intersport Hansan kanssa

Kaikki Intersport Hansassa tekemäsi ostokset, siis muutkin, kuin pesikseen liittyvät, kerryttävät seuralle maksettavaa ostohyvitystä. Kun mainitset kassalla Turku-Pesiksen, kysyy myyjä joukkuetta. Näin seura pystyy kohdistamaan vuotuisen ostohyvityksen oikealle joukkueelle.

Intersport Hansa järjestää muutaman kerran vuodessa seurapäiviä, joissa seuraväki saa hyviä tarjouksia ja alennuksia. Seuraa ilmoittelua kotisivuilla ja joukkueesi viestintäkanavissa. Seurapäivinä saat kaikista tuotteista, myös jo alennetuista, 20% alennusta (ei koske seuravaatteita tai Karhun tuotteita, joilla on sovitut seurahinnat).

Intersport Hansa hoitaa Adidaksen seuravaatteisiin ja heiltä ostettuihin Karhun tuotteisiin liittyvät mahdolliset reklamaatiot. Jos olet ostanut Karhun tuotteita muualta, olethan yhteydessä ostopaikkaan reklamaatiosta.

 

Karhun pesisvälineet
 

Karhun pesisvälineitä voit ostaa Hansan Intersportista.

Pyydä myyjältä Turku-Pesiksen seurahinta ja mainitse kassalla joukkue, jolle seurabonukset kerätään.

Kaikki Karhun pesisvälineet löydät nettisivuilta:
www.karhupesis.fi

 

Kuvastot

PDF-tiedostoKarhu testitilaisuus 2020.pdf (257 kB)
Tule testaamaan Karhun välineitä Rieskikseen ke 12.2. klo 17.30-19.30!
Valkoinen kypärä.
GH278 piikkari