Seuratuotteet

Adidaksen seuratekstiilit

 

Adidas on Turku-Pesiksen yhteistyökumppani myös kaudella 2023. Adidaksen tekstiilit tilataan yhteistilauksena Hansan Intersportin kautta, jossa vaatteita on sovitettavana. Muista tarkistaa vaatteen tuotekoodi ennen kuin menet sovittamaan.

Tee näin:

1. Käy tarvittaessa sovittamassa seuravaatteita Hansan Intersportissa. Kerro myyjälle, mitä tahdot sovittaa, jotta he osaavat auttaa.
2. Täytä sähköinen Ilmarix-tilauslomake huolellisesti. Linkin lomakkeelta saat joukkueenjohtajalta tai seuran kotisivuilta. Ilmoita vaatekohtaisesti nimi, jonka vaatteeseen haluat. Nimipainatus sisältyy vain tuulitakin hintaan, muihin sen voi tilata erikseen. Seuran logo tulee kaikkiin yläosiin automaattisesti.
3. Saat laskun itsellesi sähköpostiin. Ennen maksamista odota, että saat vahvistuksen että tilaamiasi tuotteita on saatavilla. Maksa se hyvissä ajoin ennen vaatteiden saapumista käyttämällä laskusta löytyvää viitenumeroa.
4. Joukkueenjohtajat saavat tuotteet jaettavaksi painatuksen jälkeen. Koko prosessiin menee 5–7 viikkoa.

Lomake on auki 16.3. asti:

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari2.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=088FB6F67DAE1869C2258964006629FC

 

 

 

Yhteistyö Intersport Hansan kanssa

Kaikki Intersport Hansassa tekemäsi ostokset, siis muutkin, kuin pesikseen liittyvät, kerryttävät seuralle maksettavaa ostohyvitystä. Kun mainitset kassalla Turku-Pesiksen, kysyy myyjä joukkuetta. Näin seura pystyy kohdistamaan vuotuisen ostohyvityksen oikealle joukkueelle.

Intersport Hansa järjestää muutaman kerran vuodessa seurapäiviä, joissa seuraväki saa hyviä tarjouksia ja alennuksia. Seuraa ilmoittelua kotisivuilla ja joukkueesi viestintäkanavissa. Seurapäivinä saat kaikista tuotteista, myös jo alennetuista, 20% alennusta (ei koske seuravaatteita tai Karhun tuotteita, joilla on sovitut seurahinnat).

Intersport Hansa hoitaa Adidaksen seuravaatteisiin ja heiltä ostettuihin Karhun tuotteisiin liittyvät mahdolliset reklamaatiot. Jos olet ostanut Karhun tuotteita muualta, olethan yhteydessä ostopaikkaan reklamaatiosta.

 

Karhun pesisvälineet
 

Karhun pesisvälineitä voit ostaa Hansan Intersportista.

Pyydä myyjältä Turku-Pesiksen seurahinta ja mainitse kassalla joukkue, jolle seurabonukset kerätään.

Kaikki Karhun pesisvälineet löydät nettisivuilta:
www.karhupesis.fi

 

Kuvastot

Valkoinen kypärä.
GH278 piikkari