Jäsenasiat

 

Jäseneksi

 

Jäsenyys maksaa pelaajilta 60 e / vuosi, ei pelaajalta 30 e/vuosi  ja muilta 25 e / vuosi.

Vuoden 2024  jäsenmaksun voit maksaa   tästä

 

Täytäthän lomakkeen huolellisesti. Saat sen jälkeen laskun, joka pitää maksaa viitenumeroa käyttäen. Tiedot päivittyvät jäsentietorekisteriin, ja saat käyttöösi kaikki jäsenedut (alla). 

Huomaathan, että lisenssi ei kuulu jäsenmaksuun! Lisätietoja lisenssistä ja sen hankkimisesta saat joukkueesi valmennukselta tai joukkueenjohtajilta. Aikuispelaajat tilaavat itse omat lisenssinsä.

________________________________________________________________________________

 

Jäsenedut

 

Seuran jäsenenä:

· saat alennetun hinnan harrastepesispalveluista (mm. liikkaritoiminta, pesiskoulut, aikuisten harrastepesis), ja ryhmien täyttyessä olet etusijalla
· voit osallistua joukkue- ja kilpailutoimintaan
· olet oikeutettu yhteistyökumppaneidemme etuihin.

 

Yhteistyökumppaneitamme ovat Intersport Hansa ja Turun Optillinen Liike Oy. Intersport Hansasta saat pesäpallovarusteet alennetuin hinnoin. Kaikki muut urheiluvarusteet kerryttävät joukkueesi seurabonusta, kunhan muistat mainita joukkueen kassalla. Turun Optillisesta Liikkeestä saat 30 % alennusta kaikista tuotteista.

 


 

TOK Seurabonus

 

TOK Seurabonus on Turun Osuuskaupan luoma lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukemiseen tarkoitettu järjestelmä. Jos lapsesi on mukana seuran junioritoiminnassa, ilmoittaudu mukaan järjestelmään. TOK maksaa suoraan yhteistyöseurojen junioritoiminnalle järjestelmään ilmoittautuneiden asiakasomistajaperheiden ostojen perusteella.

Asiakasomistajana saat tietysti omat Bonuksesi edelleen tuttuun tapaan kerran kuukaudessa S-Tilillesi.

 

Kuka voi ilmoittautua tukijaksi ja miten?

  • Kiitos vuonna 2022 tukijoiksi ilmoittautuneille! 2023 tukijaksi voi ilmoittautua helmikuun 2023 alusta alkaen.
  • Turun Osuuskaupan asiakasomistajatalouden pääjäsen osoitteessa s-kanava.fi tai s-kayttajatili.fi. Tukija pysyy seuran tukijana yhden vuoden, eli tuki on uusittava vuosittain.
  • Katso tarkemmat ohjeet tästä

 

Lisätietoa kirjautumisesta löydät osoitteesta tästä   tai  

https://www.tokseurabonus.fi/

kohdasta " Kuka voi ilmoittautua tukijaksi ja miten?"