Jäsenasiat

 

Jäseneksi

 

Jäsenyys maksaa pelaajilta 60 e / vuosi, ei pelaajalta 30 e/vuosi  ja muilta 25 e / vuosi.

Vuoden 2022 jäsenmaksun voit maksaa tästä

 

Täytäthän lomakkeen huolellisesti. Saat sen jälkeen laskun, joka pitää maksaa viitenumeroa käyttäen. Tiedot päivittyvät jäsentietorekisteriin, ja saat käyttöösi kaikki jäsenedut (alla). 

Huomaathan, että lisenssi ei kuulu jäsenmaksuun! Lisätietoja lisenssistä ja sen hankkimisesta saat joukkueesi valmennukselta tai joukkueenjohtajilta. Aikuispelaajat tilaavat itse omat lisenssinsä.

________________________________________________________________________________

 

Jäsenedut

 

Seuran jäsenenä:

· saat alennetun hinnan harrastepesispalveluista (mm. liikkaritoiminta, pesiskoulut, aikuisten harrastepesis), ja ryhmien täyttyessä olet etusijalla
· voit osallistua joukkue- ja kilpailutoimintaan
· olet oikeutettu yhteistyökumppaneidemme etuihin.

 

Yhteistyökumppaneitamme ovat Intersport Hansa ja Turun Optillinen Liike Oy. Intersport Hansasta saat pesäpallovarusteet alennetuin hinnoin. Kaikki muut urheiluvarusteet kerryttävät joukkueesi seurabonusta, kunhan muistat mainita joukkueen kassalla. Turun Optillisesta Liikkeestä saat 30 % alennusta kaikista tuotteista.

 


 

TOK Seurabonus

TOK Seurabonus on Turun Osuuskaupan luoma lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukemiseen tarkoitettu järjestelmä. Jos lapsesi on mukana seuran junioritoiminnassa, ilmoittaudu mukaan järjestelmään. TOK maksaa suoraan yhteistyöseurojen junioritoiminnalle viiden prosentin lisäbonuksen järjestelmään ilmoittautuneiden asiakasomistajaperheiden ostojen perusteella.

Asiakasomistajana saat tietysti omat Bonuksesi edelleen tuttuun tapaan kerran kuukaudessa S-Tilillesi.

 

Ilmoittaudu mukaan https://tokseurabonus.fi/ilmoittaudu/

 

Lisätietoa TOK seurabonuksesta saat osoitteesta https://tokseurabonus.fi/