Uutisia

Tässä kuussa vielä paljon aikuisten pelejä ja jaksolle mahtuu myös kaksi valtakunnallista pesisleiriä (D- ja C-ikäiset) joita on pyritty huomioimaan tehtäviä jaettaessa.
Koska jalkeille ei saatu keväällä joukkuetta sarjaan, eikä seuran omaa joukkuetta myöskään leirille, on pelaajia mukana lähiseurojen joukkueissa saamassa mukavia leirikokemuksia.
Tampereen alueleiri G-D -ikäisille starttaa huomenna ja äffien ensimmäinen peli on klo 15.30 ja vastustajana Kouvolan Pallonlyöjät. Samana iltana pelataan vielä klo 19.30 Manse PP:tä vastaan.
Kesäkuun lopussa 27.-30.6. Jyväskylän uudella stadionilla kohtaavat myös nuorten arvo-otteluihin valitut joukkueet. Emma pukee päälleen lännen pelipaidan edustaessaan Laitilan Jyskettä naisten Ykköspesiksessä ja tyttöjen Superpesiksessä.
Kyseessä siis ottelu Turku - PunaMustat, Hki.
Tehtäviä on pyritty jakamaan taitotason ja mieltymysten mukaan. Jos ko. tehtävä ei sovi, hoitakaa vaihto oman joukkueen tuomarin kanssa ja ilmoittakaa minulle, niin saan päivitettyä sivuille oikeat tuomarit.
Turku vs Helsinki, sinipuna vs punamusta...ei television viihdeohjelma eikä politiikkaa vaan ykköstien kamppailu torstaina Kupittaalla?
Pelejä pelataan kolmella kentällä G-ja F-ikäisten toimesta eli alle 6-10- vuotiaat tytöt ja pojat. Pelit pelataan kivituhkakentällä.
Toiminta alkaa maanantaina 20.5. klo 17.15 -18.30 ja jatkuu kaikkiaan viisi kertaa sama paikka ja aika eli 17.6. asti. Pesiskoulu on ilmainen ja mukaan mahtuu 40 ensimmäistä.
Viime viikolla pelattiin Riihimäkeä vastaan, nyt kiilaan juoksee naapurinsa Hyvinkää. Ottelu alkaa Kupittaalla klo 18 ja sinne on vapaa pääsy. Myös kioski toimii, tervetuloa!
Pois oli jäänyt mm. mmk TuPe - Säkylä ti 21.5. klo 18. Siihen on saatu myös tuomarit nimettyä.
Tehtäviäjaettaessa on otettu huomioon toiveita ja taitotaso. Jatkoa seuraa myöhemmin tässä kuussa.
Turun Kupittaan puistossa myös pesäpalloa n. 140 koululaiselle päivän mittaan. Illalla klo 17-19 mukaan toimipisteelle saadaan mukaan myös perheet.
Heti Vapun jälkeen tostaina aloittavat lukion tytöt ja maanataina 6.5. pelaavat lukion pojat ja poikien loppuottelut vielä tiistaina 7.5. Yläkoulun tytöt ja pojat pelaavat sarjansa vkon 20 aikana.
Kevään ensimmäiset pelit on kohta alkamassa ja tuomarit on nimetty kolmeen ensimmäiseen peliin.