Uutisia

Viime viikonloppuna alueen pesisihmiset kokoontuivat Baltic Princess laivalle juhlistamaan kauden päätöstä. Paikalla oli n. 180 pesiksen ystävää.
Kuten aina, pesäpallokausi jätti jälkeensä monenlaisia tunteita. Osa saavutti tavoitteensa, toiset käänsivät päänsä nopeasti kohti tulevaa. Tällä kertaa syksyn ilmassa oli kuitenkin mukana poikkeuksellisen paljon haikeutta, sillä naisten Superpesiksessä tuli päätökseensä useampi valtavan hieno pelaajaura.
Viikonloppuna 1.-2.10. Baltic Princess laivassa on n. 30 meidän seuratoimijaa mukana. Kaikkiaan lähtijöitä on lähes 200. HUOM. LÄHTÖAIKA JO KLO 18.30 TURUSTA
Eilen Hippoksella pelattu naisten neljäs loppuottelu ei jättänyt ketään kylmäksi. 2000 silmäparia seurasi paikan päällä joukkueiden mittelöä paremmuudesta.
Lauantaina kiilaan saapui Humppilan Veikot. Peli oli tasainen ja venyi aina Supervuoroon.
Mukana ovat tyttöjoukkueet Turusta, Loimaalta ja Raumalta. Ottelut alkavat klo 10.30 hiekkanurmella.
Pelit oli jaettu kolmelle eri paikkakunnalle ikäryhmittäin. Kaikissa oli myös kilpasarja ja pelisarja tytöt ja pojat.
Monelle joukkueelle turnaus oli tämän kauden viimeinen pelitapahtuma. Siksi ilmassa oli yritystä, onnistumista ja suurta riemua.
Syyskuun 11. päivänä pelataan kaikkien ikäluokkien E, D ja C arvo-ottelut sekä kilpasarjassa että pelisarjassa. Mukaan jokaisen ikäluokan Lännen joukkueeseen on nimetty seuramme pelaajia.
Mukana on joukkueita G, F ja E-ikäisistä. Pelataan neljällä kentällä, koska halukkaita turnaukseen oli niin monilta tahoilta.
Lauantaina pelattiin kaikkiaan 63 ottelua. Pesävälejä vipelsi monenmoista peluria, sillä lähes kaikki joukkueet olivat panostaneet pukuihinsa.
Pesis100 vuotis turnaus starttaa täyden joukkuemäärän voimin, eli 42 joukkuetta on mukana. Pelejä pelataan 7 eri kentällä lauantaina ja vielä sunnuntaina kolmella kentällä.
Liikuntalautakunta selvisi haastepelistä kunnialla ja helteinen sää pisti kaikkia kentällä olleita puuskuttamaan, mutta kunto kesti hienosti. Hieman vikkelämmin jaloin oli liikkeellä seurajoukkue.
Tänään Kupittaalla vastakkain ovat siis liikuntalautakunta ja seuran oma joukkue.
Haastepeli pelataan torstaina 25.8. klo 18 Kupittaan pesäpallostadionilla.