Uutisia

Pesiksen 100-v. Juhlavuosi aloitetaan 4.1. Impivaarassa C-ikäisten peleillä. Mukana myös Turun oma C-poikien joukkue.
Tuttuun tapaan vuoden vaihteen tienoilla pelataan taas pesistä eri ikäisten joukkueiden kesken. D-poikien halliturnaus pelataan torstaina 30.12.2021 ja tyttöjen turnaus päivää myöhemmin. Mukana seuran D-pojat ja D-tytöt.
Itsenäisyyspäivänä julkaistiin tasavallan presidentin myöntämät uudet arvonimet. Varsinais-Suomeen myönnettiin kuusi arvonimeä.
Perinteinen palkintoristeily sai rinnalleen uuden konseptin tällä kertaa Pöytyän kotipesässä n. 200 hengen gaalassa. Tilaisuus oli hieno ja onnistunut ja meidänkin seuraan saatiin hieno palkinto.
Linus Unica tarjosi hienot puitteet seuraväelle vuoden tauon jälkeen järjestetylle Puurojuhlalle. Paikalle oli kerääntynyt lähes 70 henkeä, edustajia seuran pienimmistä vanhempiin.
Viime viikonkippuna vuorossa oli JVP 2-tason lajitaidot Varalassa.
Olethan muistanut ilmoittautua joukkueenjohtajallesi 16.11. mennessä. Mukaan mahtuu 100 ensimmäistä. Puurojuhla siis tiistaina 23.11. klo 18-20 Linus talossa.
Eilen pidetyssä vuosikokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat sekä valittiin tulevan kauden puheenjohtaja ja johtokunta.
Haasteottelu liikuntalautakunnan ja nuorisovaltuuston välillä pelattiin illan hämärtyessä pesäpallostadionilla tänään.
Kyseessä on haasteottelu, joka pelataan Kupittaan pesäpallostadionilla Keskiviikkona 20.10. klo 17.00 alkaen.
Koouspaikkana toimii Kupittaan palloiluhallin kabinetti. Kokousta edeltää klo 18 alkava valmentajien ja jojojen ja rahastonhoitajien tapaaminen samassa paikassa.
Pesäpallon palkintogaala pidettiin eilen ja kutsun oli saanut myös Emma. Jännitys tiivistyi illan aikana ja illan päätteeksi Emma sai ansaitsemansa palkinnot.
Aurinko pilkoitti ja pieni tuulikaan ei haitannut ahkeria haravoijia. Kaikki irtain siirrettiin sisälle ja välinevarasto saatiin myös siivottua.
Kauden päätteeksi pistetään taas paikat kuntoon talvea varten. Aloitetaan klo 15. ja tarjolla on kahvia, mehua ja makkaraa.