Lande vastaan Stadi torstaina 30.5. klo 18 Kupittaalla

26.5.2024


Turku vs Helsinki, sinipuna vs punamusta...ei television viihdeohjelma eikä politiikkaa vaan ykköstien kamppailu torstaina Kupittaalla?

 Nyt jos koskaan kannattaa tulla paikanpäälle katsomaan miesten suomensarjaa sillä Turun vieraaksi Kupittaalle saapuu printtimedioissakin lähiaikoina palstatilaa saanut Stadin Puna-Mustat.

Puna-Mustat ovat julkisesti asettaneet tavoitteekseen pelata Superpesistä kaudella 2027 ja kuluvalle kaudelle heillä on vain yksi tavoite: nousu ensi kaudelle ykköspesikseen. Puna-Mustien edustusjoukkueen tämän kauden budjettikin (yli 100000 eur) kielii siitä että Helsingissä ollaan täysin tosissaan nostamassa miespesäpalloa nextille levelille. Pumun rosteriin kuuluu esimerkiksi nelinkertainen Superpesiksen lyöjäkuningas ja kaikkien aikojen Superpesiksen lyöjätilaston kakkonen Jere Dahlström. Miehen saavutuksiin lukeutuvat muun muassa 564 Superpesis ottelua, 1502 lyötyä juoksua ja 9 kertainen itä-länsi edustus. Täyttä varmuutta Dahlströmin pelaamisesta torstain ottelussa Kupittaalla ei kuitenkaan ole sillä hän on Pumun viimeisissä peleissä ollut poissa kokoonpanosta.

Viimeisissä kahdessa ottelussa Pumu on ollut voitokas mutta alkukauteen mahtuu myös jo kaksi tappiota. Turku-Pesis on osoittanut alkukauden otteluissaan voitontahtoa sekä sitkeyttä ja että se pystyy haastamaan kenet tahansa joten ennakkoasetelmat torstain peliin ovat  hyvin herkulliset. Luvassa on varmuudella kuuma ja värikäs kamppailu. Minkälaisen taktiikkakeitoksen viuhkavelho Forsman on Pumun varalle keittänyt? Pystyykö Turku lyömään kapuloita Pumun nousuhaaveiden rattaisiin?

Näihin vastauksia Kupittaalla torstaina 30.5. klo 18.00 alkaen. Liput pyöreät 0 euroa, ottelu juonnetaan yleisölle ja kioskimme palvelee janoisia ja nälkäisiä. Joten tuu säkin aurinkoiselle Kupittaan pesäpallostadionille nauttimaan viihdyttävästä pelistä ja kannustamaan Turku-Pesistä sata lasissa.

t. Jari Matikainen miesten 2-pj