Uutisia

Lauantai aamun pelt päästiin aloittamaan aurinkoisissa merkeissä, mutta sen jälkeen ripotteli tasaisesti iltaan asti. Tämä ei menoa haitannut, vaan juoksuja tehtiin liukuhihnalta.
Vastustaja ei saanut joukkuetta jalkeille, uusi pelipäivä on maanantai 4.9 klo 17.30.
Mukana on kaikkiaan 43 joukkuetta eri puolilta Suomea. Perinteiseen tapaan palkitaan parhaat joukkuepukulaiset. Vuosien mittaan onkin nähty monen moista, nähdäänkö lauantaina mahdollisesti Käärijät..
Kaksi vuotta sitten Pöytyällä juhlittiin seurahistorian ensimmäistä pääsarjapaikkaa. Debyyttikausi Superpesiksessä päättyi kuitenkin pettymykseen, kun Roihuttaret Helsingistä oli parempi putoamiskarsinnassa. Tavoitteet asetettiin pelinjohtaja Aleksi Mäkelän johdolla mahdollisimman pikaiseen paluuseen huipulle. Näin myös tapahtui, sillä Pöytyän Urheilijoiden sarakkeeseen merkittiin päättyneellä ykköspesiskaudella vain kaksi tappiota.
Hyvillä varusteilla kelillä ei ole niin väliä....näin voisi päätellä tämän iltaisten Hippolaisten ajattelevan.
Äffät pelasi ensin kaksi peliä Hämeenlinnan Paukkua vastaan ja sen jälkeen D-junnut pelasivat ylemmän jatkosarjan ottelun Ylöjärven Palloa vastaan.
Vastaan saapuu Hämeenlinna Paukku. Tuomarit ensimmäisessä ottelussa sovitut ja klo 15 peliin hankitaan uudet tuomarit, kun D-poikien peli alkaa klo 16.30.
Sarjan kärkikamppailussaTurku kohtaa Ylöjärven
Vastassa olivat tutut joukkueet eli Jokioisten Koetus jr Black ja Red eli nuorempien joukkue.
Kiilaan juoksivat Laitilan Jyskeen G-tyttöjoukkue ja Pöytyän Urheilijoiden G-junnut.
42 joukkuetta eri puolilta Suomea saapuu lauantaina pelaamaan Turkuun. Kenttiä on kaikkiaan 7 kappaletta, sunnuntaina pelataan kolmella kentällä eli Kupittaan pp-stadionilla.
Seura kutsuu kaikki valmentajat, ohjaajat, jojot ja rahikset mukaan viettämään yhteistä päätösjuhlaa.
Koko perheelle soveltuva esitys arkisin klo 18.30. Viikonloppuna näytöksiä on kaksi eli klo 13 ja klo 17.
Vielä on pelejä jäljellä ja tällä hetkellä joukkue on voittanut kaikki käymänsä ottelut. Tavoitteena on sarjanousu ensi kaudeksi.
Porissa tiistaina kauden viimeinen sarjaottelu päättyi 2-0 jaksoin kotijoukkueen voittoon. Molemmat jaksot päättyivät 10-4 juoksuin. Tappio tiesi joukkueen putoamista maakuntasarjaan joukkueen jäätyä lohkossaan viimeiseksi.