Seuran johtokunnassa hyvä vire

3.2.2017

Sirkka ja Sirpa kukitettuina
Sirkka ja Sirpa kukitettuina
Kypäräasia puhutti
Kypäräasia puhutti
Merkki päällä ja kotiin!
Merkki päällä ja kotiin!

Viikolla käytiin tsekkaamassa, miten Kupittaan kuuluttamo on selvinnyt talven yli. Hieman viileissä puitteissa meitä lämmitti uudet haasteet ja mietteet.

Kokouksen aluksi puheenjohtaja Jose ojensi kukat uunituoteille palkituille Sirkalle ja Sirpalle. Samalla nautimme kakkukahvit ja muitakin herkkuja.

Syksyn vuosikokouksessa saimme johtokuntaan nuorta voimaa, kun jäseneksi valittiin tällä hetkellä E-poikien valmentajana vaikuttava Lasse Suvanto sekä varajäseneksi naisten edustajana Maija Oivanen. Lasse on aikoinaan toiminut seurassa valmentajana ja hän on nyt palannut seuraan, kun omat lapset ovat alkaneet harrastaa pesistä. Viime kesänä Lasse olikin jo tuttu kasvo niin koti- kuin vieraskentilläkin. Viikon kuluttua hän on lähdössä Alpin kanssa JPVT-koulutukseen Tampereelle.

Maija taas on kuulunut naisten suomarin joukkueeseen jo usean vuoden ajana ja siinä sivussa hän on toiminut D-tyttöjen valmentajana yhdessä Hanna Kiviharjun kanssa. Nyt kun naisten suomarista luovuttiin pelaajapulan vuoksi, hän vielä miettii pelaamistaan naisten maakisjoukkuessa. Hänen sydäntä lähellä on uusien tyttöjoukkueiden saaminen mukaan toimintaan.

Seuran valmennuspäällikkönä toimii edelleen C-poikien valmentajana upeaa työtä tekevä Jani Kapuinen. Jani on esimerkkinä pojille, kun hän on jo usean vuoden ajan kuulunut miesten suomarin Karjujen aloituskokoonpanoon ahkerasti liikkuvana polttolinjan pelaajana ja vahvana lyönjänä. C-poikien joukkue tähtää SM-sarjasta Oulun Nuorisoleirin kilpasarjaan 20 parhaan joukkueen joukkoon.

Miesten edustajana johtokunnassa on ikikarju Petri Hännikäinen, joka toimii miesten ja samalla B-poikien pelinjohtajana ja valmentajana. B-pojissa hänellä on apunaan Jesper Forsman ja general managerina Lassi Tuominen. Molemmat joukkueet harjoittelevat rajusti ja ensi kesänä onkin luvassa upeita pelejä molemmissa sarjoissa. Lisäksi seura pelaa myös miesten maakista , jossa mukana on myös seuran puheenjohtaja Joseph Hollingworth.

Taustatehtävissä häärivät tehonaiset Tuuli Jansson, Sirkka Nieminen ja Sirpa Helin. Tuulin vastuulla on sihteerin tehtävät ja Ilmarin hoito yhdessä Pia Tammisen kanssa sekä joukkueenjohtajien yhdyshenkilönä toimiminen. Tuuli on ollut mukana myös monissa uusien joukkueiden perustamisissa ja hänen mukanaolonsa on tärkeää koko seuran kannalta. Sirkka Nieminen hoitaa seuran sali- ja kenttävuorojen anomisen ja ylläpidon, varustetilausten hoitamisen ja muiden tehtävien ohessa uutena tänä vuonna myös seuran markkinointisopimusten uusimisen. Sirpa Helin taas toimii seuran rahastonhoitajana sekä tuomarivastaavana ja pyrkii kaikin tavoin auttamaan seuran moninaisissa tehtävissä. Kaikki nämä naiset tapaat myös kentällä tai turnauksissa kioskitehtävissä.

Seuran puheenjohtaja Joseph Hollingworth on mielissään, kun hänellä on tällainen innostunut joukko tukenaan. Tulevan kesän Suomi100 Suurleirin majoitus- ja valvontapäällikön tehtävien lisäksi Josella on langat käsissään niin yhteistyökumppanien kuin eri sidosryhmien edustajien kanssa. Seuratoiminnan haasteet ovat moninaiset ja yhdessä me yritämme niitä ratkoa ja olemme mukana toteuttamassa nuorison kasvua niin urheilijana kuin ihmisenäkin. Samalla tiellä kun kakki olemme olleet.

Hyvä pöhinä ja meininki, tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä ja kesää!