Uutisia

Osallistu heijastinpäivään kiinnittämällä heijastin ja erotu eduksesi! Nyt Föli-heijastimet heilumaan!
Hei seuraväki! Tämäkin pesiskausi alkaa olla loppusuoralla, pelit on pelattu ja tällä viikolla monet joukkueet on viettänyt päättäjäisiä. Viikonloppuna risteillään Varsinais-Suomen Pesiksen järjestämällä Palkitsemisristeilyllä ja toki marraskuussa ohjelmassa on vielä koko seuran yhteinen Puurojuhla.
Sattumalta samalle viikonlopulle mahtuu seuraväelle kaksi perinteistä tapahtumaa, mutta tästäkin selvitään kiitos kaikille mukana olijoille. Mistähän olisi kyse?
Auran Aaltojen Loistotyyppi-heijastimien avulla toivotaan, että muuttuisimme näkyviksi pimenivissä illoissa.
Upea syksy jatkuu ja niinpä kenttä on ahkerassa käytössä. Päivällä kentän valtasivat opiskelijat ja illalla oli seuraväen vuoro.
Eilen järjestetyllä liiton päätösristeilyllä Emmalle ojennettiin ehkäpä uran tämän hetkisistä palkinnoista arvostetuin. Kanssapelaajat olivat äänestäneet Emman Kultaisen Räpylän saajaksi ja näin tehty työ tuo taas hedelmää.
Kun kesällä aikataulutettiin syksyn toimia, ei tiedetty, että lauantai tulee olemaan koulupäivä monelle. Siispä päivälle suunnitellut pelit jäävät suurelta osalta pois ja aikataulua on muutettu alkuperäisestä.
Turku-Pesis aloittaa metsästämisen, sillä nyt on hakusessa juniorijoukkueille valmentajia, joita tarvittaisiin vielä muutama lisää. Tarvetta valmentajille on G-ikäisten ja F-poikien joukkueilla sekä D-tytöillä. Kauden 2015-2016 talviharjoittelukausi tullaan aloittamaan loka-marraskuun vaihteessa.
Osta seuratuotteita! Kupittaan kioskissa myynnissä vielä seuraavat tuotteet:
Miesten Superpesiksen mestaruus ratkaistiin 5010 katsojan edessä tänään Vimpelissä. Henkinen kantti kesti paremmin Sotkamon Jymyllä ja viides mestruus karkasi Kainuuseen.
Tänään Jyväskylän Hippoksella jännitys roikkui ilmassa aivan ottelun viime metreille. Lapuan Virkiä oli tässä pelissä voitontahtoisempi ja vei Kullan viidennen kerran peräkkäin tuloksella 0-2 (6-9, 2-3).
Tänään kokoonnuttiin valmentajien ja joukkueenjohtajien kanssa muistelemaan vielä kerran mennyttä kautta ja samalla suunnittelemaan jo uutta.
Mynämäen Vesan kasvatti Mattias Kitola juhlii koko Kankaanpään Mailan joukkueen kanssa toista ja ratkaisevaa voittoa Kiteestä. Jaksot Kamalle tänään tiukat 3-4 ja 1-2.
Tämä kausi on päättymässä ja on aika suunnata katseet tulevaan. Jos joukkueellasi on tarve uudelle joukkueenjohtajalle tai olet sellaisen jo löytänyt, voisi joukkueenjohtaja-koulutus olla paikallaan.
Tämän vuoden Euroopan Liikkujan viikon teemana ovat erilaiset kulkumuodot eri matkoilla. Yhteiseurooppalainen viikko haastaa pohtimaan omia matkatottumuksia, erilaisia tapoja liikkua ja mahdollisuuksia yhdistellä eri kulkumuotoja. Viikolla vietetään jo perinteeksi muodostunutta Auton vapaapäivää ensi tiistaina 22. syyskuuta.