Joukkueenjohtajat ja valmentajat koolla tänään

1.3.2017

Pääasia puhutti
Pääasia puhutti
Lapsille uutta tarjontaa
Lapsille uutta tarjontaa
Pumalla jatketaan
Pumalla jatketaan

Veritakselle oli kokoontunut lähes kaikkien joukkueiden edustajat käymään läpi tulevan kauden tärkeitä asioita. Iivon kultamitalia juhlistettiin kahveilla ja herkuilla. Juhlamielellä jatkettiin asioiden käsittelyä

Puheenjohtaja Joseph Hollingworthin johdolla käytiin läpi kaikkien joukkueiden pelaaja- ja valmennuskuviot ja kuultiin myös joukkueiden kesän leireille osallistumisesta. Kesän leirit aloittaa C-poikien alueleiri Tampereella 21.-23.4. Lahden alueleirille ovat lähdössä F-ikäiset ja E-ikäiset, D-pojat osallistuvat Turun Suurleirille kahdella joukkueella ja C-pojat tähtäävät Oulun Nuorisoleirin kilpasarjaan.

Aluesarjoihin ovat lähdössä F-pojat, E-pojat, D-pojat (2), C-pojat ja myllytyssarjaan toivotaan lisäksi saatavan mukaan E-tytöt. Ilmoittatuminen 15.3. mennessä joukkueiden omasta toimesta.

Käytiin lävitse varustetilausta ja päätettiin avata Ilmariin pikaisesti Puma-asusteiden tilaukset. Yhteistyökauppias on vaihtumassa ja pesäpallovälineiden hankintatilaus on seuraavana vuorossa. Pelipukuja tilataan lisää joukkueilta saatavan tarpeen mukaan, naisten ja miesten maakikseen tarvitaan lisäpukuja ja B-pojille tulee täysin uudet puvut uusilla mainoksilla. Kaikilla on käytössä samalainen seuran pelipuku.

Suurleirin talkootilannetarpeesta on jo joukkueille tiedotettu ja kun Sirkka saa talkoo-ohjelman käyttöoikeudet voidaan aloittaa vuorojen jakaminen ja täyttäminen.Tulevalla viikolla leirin järjestelytoimikunta tapaa jälleen ja asiat etenevät.

Kesän harrastetoiminnoissa tulee olemaan uutena ns. koulujen pienpelit ja lasten 6-8-ikäisten pesistunnit eri kentillä Turussa ja myös Kaarinassa. Tässä työssä on mukana myös liiton seurakehittäjä Timo Lamminen, joka oli myös paikalla kuulemassa seuran asioita. Seuralla on tarjolla ohjaustöitä nuorille ja haku käynnistetään nyt. Toivotaan, että myös omasta seurasta löytyy nuoria osaajia esim. pesiskouluohjaajiksi ja aikuisten harrastepesiksen vetoon. Kupittaa Liigaa pelataan myös kesällä ja pelien tuomaritehtäviä tarjotaan seuran tuomareille.

Kesänkenttävuorot on haettu ja joukkueilta on pyydetty toiveet harjoituspäivistä. Tällä hetkellä on jo tiedossa miesten suomarin ja B-p. ottelut. Seuraavaksi varmaan tulevat naisten ja miesten maakispelit ja C-poiken SM-pelit.

Seuran tuomarikoulutus pidetään keskiviikkona 15.3. klo 18-20 opetusravintola Taito (ent. Alabama) auditoriossa.