Uutisia

Eilen pidettiin neljän lajin yhteistyökokeilun viimeinen tilausuus Helsingissä. Mukana hankkeessa oli myös meidän seura.
Eilen Logomossa järjestetyssä Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkittujen lavalle nousi myös meidän tehonainen. Gaalassa palkitaan vuosittain alueen parhaat urheilijat ja urheiluteot ja eilen paikalla oli runsaat 700 juhlijaa.
Eilen pidettiin ensimmäinen organisaation kokous ja leirinjohtaja Anne Aatolan johdolla käytiin läpi leirin nykytilannetta. Paljon on jo leirin eteen tehty ja nyt on aika aloittaa myös seuran osalta työt.
Turkulaisille hyvinkin tuttuja kasvoja on nimetty pesäpallon tulevaisuuden rakentamiseen liiton taholta.
Touhua on riittänyt jo toista viikkoa, eli Purokadun, Samppalinnan ja Peltolan kentillä voit luistella ja pelailla meidän hoitamilla kentillä.
Eilen vietettiin pesäpallon isän Tako Pihkalan syntymäpäivää ja sen kunniaksi Suomen Pesäpalloliitto jakoi muistomitalit seura- ja nuorisotyön parissa toimineille seurojen edustajille.
Itäharjun Prismassa vilinää riitti ja tavara vaihtoi omistajaa. Nyt tavara on hävinnyt taivaan tuuliin, niinhän se on tarkoituskin!
Jani Kapuisen luotsaama C-p. joukkue on tehnyt hurhasti töitä ja turnauksessa nähtiinkin upeita suorituksia koko ryhmältä. Kaukaisimmat iloitsijat ja Onnen toivottelijat löytyivät Madeiralta.
Joukkueet tarjosivat runsaan kaksituntisen pelin ajan hienoa pesäpalloviihdettä. Kotihallissa parhaiten pärjäsi isäntäjoukkue ja lippua kierrettiin tiuhaan tahtiin.
Tuttuun tapaan miesjoukkue viettää Joulun ja Uuden Vuoden välisen ajan Tulitemestarien Ilotulitteita myyden Itäharjun Prismassa. Tänä vuonna hoidamme vain tätä myyntipistettä.
Ennen Uuttavuotta on vielä mahdollisuus päästä nauttimaan kansallispelistä, kun C-ja B-juniorit pelaavat Impivaaran jalkapallohallissa
Tänä vuonna pelataan siis Turussa, kun viime vuonna pelattiin Jokioisilla. Joukkueen rungon muodostaa omat B-pojat ja mukana on myös muiden seurojen pelaajia, tavoitteena on ponkaista omasta lohkosta jatkopeleihin.
Viime kauden päätteeksi naisten joukkue putosi sarjasta. Anoimme kuitenkin määräajan puitteissa paikan myös naisille. Varsinkin naisten joukkueeseen mahtuu pelaajia. Miesten maakista pelataan nuorekkaalla joukkueella.
Kansallispelimme pesäpallo on vahvasti mukana, kun Suomi juhlii itsenäisyytensä 100-vuotista matkaa. Keskiössä ovat tapahtumat, jotka tuovat näkyvimmin esiin pesäpalloyhteisön osaamisen ja yhteishengen voiman. Suomen juhlavuosi syntyy isoista ja pienistä teoista yhdessä. Tervetuloa mukaan!
Viime lauantaina harjoitusvastustajaksi saapui yksi ensi kesän vastustajista Pöytyän Urheilijat.