Seuratekijät ideoivat tulevaa yhdessä

23.1.2023
Viime lauantaina n. 20 toimijaa kokoontui suunnittelemaan ja päivittämään seuran eri toimintoja. Vilkasta keskustelua käytiin eri teemoista.

Johtokunta oli laatinut päivän aikataulutuksen läpikäytävine asioineen. Puheenjohtaja Lasse Suvanto aloitti päivän toimet kertaamalla viime vuoden kevään taustojen tapaamisen 1.0 päätöksiä ja ajatuksia. Osa niistä oli toteutunut, mutta osa oli jäänyt vaiheeseen.

Nautimme maukkaan lounaan ennen uuden ryhmätyön alkamista. Valmentajat suunnittelivat yhteisiä toimia tulevalle kaudelle. Keskustelu oli vilkasta ja tuloksia syntyi. Uutena seurastamme on ilmoittautunut kuusi nuorta liiton koulutukseen pelaajasta valmentajaksi. Takana on 1-2 koulutustilaisuutta ja nyt heille mietittiin mielekästä tehtävää joukkueiden valmennuksessa. Osa on jo mukana eri junnujoukkueissa. Ryhmän vetäjinä toimivat Jeppe ja Jani. Valmentajien yhteistyötä halutaan lisätä ja siihen kehitettiin hyviä käytäntöjä kevään aikana toteuttettaviksi.

Lassen johdolla toisessa ryhmässä jojot ja rahikset käsittelivät seuran toimintakäsikirjan päivittämistä ja myös joukkueenjohtajien ohjeistusta, jonka nimi päätettiin muuttaa taustojen käsikirjaksi. Näitä työsti kaksi pienryhmää ja päivitystä ehdittiin tehdä aika pitkälle, mutta aivan valmiiksi emme niitä saaneet. Siispä edessä on vielä tapaaminen näiden osalta.

Vilkkaan keskustelun saattamina käytiin molempien ryhmätöiden purku ja sen jälkeen siirryttiin alakertaan keilaamaan, jossa meille oli varattu kolme rataa. Keilaa kaatui ja paikkoja syntyi, nähtiin myös muutama uusi heittotyyli. Tämä tunti meni tietysti nopeammin kuin päivän muut :)

Tämän jälkeen jakaannuttiin taas kahteen ryhmään: toisen tehtävänä oli pohtia mahdollisen seuratyötekijän tarvetta ja tehtäviä ja mahdollista rahoitusta. Tätä ryhmää vetivät Jose ja Antti. Johtokunta työstää jatkossa asiaa.

Toisessa ryhmässä käytiin läpi seuran viestintää ja tätä ryhmää vetivät Hanna ja Sampo. Jokaisen mielestä koko seuran ja lajin näkyvyyttä pitäisi lisätä ja some ottaa käyttöön aktiivisemmin. Nyt jaettiin keväälle seuran instan päivitysvuorot joukkueille ja kauden alkaessa jatketaan ajankohtaisilla teemoilla.  Hanna on laatinut viestintäsuunnitelman, jossa on tarkoitus myös aikakellottaa tulevat viestintätarpeet. Tähän liittyy myös eri WhatsApp-ryhmien päivitys sekä jonkin kuvatiedostopalvelun käyttöönotto.

Kiitos kaikille osallistujille aktiivisesta työskentelystä. Mukana oli edustajia seuran jokaisesta joukkueesta. Ryhmien vetäjät toimittavat Lasselle muistionsa ja jatkotapaamiset aikataulutetaan johtokunnan toimesta.