Uutisia

Kevät tulee taas vauhdilla ja on aika päivittää asustetilanne. Joukkueenjohtajille on toimitettu ohjeet välitettäväksi omille joukoilleen. Tilausaikaa on 20.3. asti, toimi siis kiireesti niin saat puvut kevääksi.
Veritakselle oli kokoontunut lähes kaikkien joukkueiden edustajat käymään läpi tulevan kauden tärkeitä asioita. Iivon kultamitalia juhlistettiin kahveilla ja herkuilla. Juhlamielellä jatkettiin asioiden käsittelyä
Tänään alkoi valtakunnallisten pesäpalloleirien ilmoittautuminen. Jo 350 joukkuetta on ilmoittautunut.
Hiihtolomaviikko täyttyi monista pesisturnauksista. Torstaina Turun Impivaarassa pelaamaan pääsivät F- ja E-ikäiset. Turun juniorit nauttivat täysin siemauksin pelaamisesta ja välillä käytiin tekniikkapisteilläkin.
C-ikäiset tytöt ja pojat pelasivat keskiviikkona Porin karhuhallissa alueturnausta. Mukana olivat Satakunnan lisäksi Etelä-Suomen ja Varsinais-Suomen joukkueet.
Tulevana torstaina on hieman pienempien vuoro mitellä seurajoukkueiden kesken. Turnauksessa mukana myös seuran omat E- ja F-ikäiset.
Maanantaina Impivaarassa pelattiin D-ikäisten tyttöjen ja poikien kesken. Seuran omat pojat saivat pelata kaksi peliä, josta toisesta tuli voitto ja toisesta takkiin.
Kerttulin wanhojen tansseissa yhytettiin tämä komea nelikko, joka on tavallisesti totuttu näkemään seuran väreissä Kupittaalla.
Ilmariin on avattu tämän vuoden ensimmäiset maksumahdollisuudet. Linkki on toimitettu joukkueiden edustajille ja maksuaikaa on 28.2. saakka.
Tulevana maanantaina Impivaaraan kokoontuvat alueen D-ikäiset seurajoukkueet pelaamaan. Seuran järjestämässä turnauksessa mukana on myös omat D-pojat.
Tänään julkaistiin C-poikien lohkojaot. Turun pojat pelaa lohkossa F ja joukkueen tavoitteena on päästä mukaan Oulun Nuorisoleirin kilpasarjaan.
Etelän, Satakunnan ja Varsinais-Suomen C-ikäiset aluejoukkueet kohtaavat jälleen perinteiseen tapaan hiihtolomalla. Nyt pelataan keskiviikkona 22.2. Porin Karhuhallissa.
Kuluneena viikonloppuna Varalan urheiluopistolla oli kuhinaa pesisväen kokoontuessa sinne. Lauantaina palaverissa tapasivat valtakunnallisten pesisleirien järjestäjät ja la-su suoritettiin Junioripesisvalmentajatutkintoa.
Syksyllä tiedettiin, että joukkueen rungosta moni pelaaja on lopettamassa uraansa ja koko pelinjohtokuvio muuttumassa. Toiveena oli kuitenkin uusien pelaajien innostuminen mukaan, mutta näin ei käynyt.
Viikolla käytiin tsekkaamassa, miten Kupittaan kuuluttamo on selvinnyt talven yli. Hieman viileissä puitteissa meitä lämmitti uudet haasteet ja mietteet.