Uutisia

Alueen pitkäaikainen kilpailupäällikkö on jättänyt kilpakentät lopullisesti kaikkien suureksi suruksi.
Alueuudistus etenee ja paljon tulee muutoksia meidänkin seuran osalle. Kuulumme nyt Eteläiseen alueeseen.
Eilen iltana Alabaman nyk. Taito auditoriossa kävi vilkas keskustelu urheilijan ravintoasioista. Osallistujia oli lähes kaikista joukkueista ja myös vieraita lähiseuroista Merimaskusta ja Paimiosta.
VS-Pesiksen kesätyöntekijöiden haku on alkanut. Kesätöitä pesiksen parissa Turussa ja lähialueilla. Hakuaika 15.2. asti.
Lauantaina seuran johtokunnan jäsenet viettivät mukaan iltapäivän tulevaa kautta ideoiden. Yhdessä saatiin asioita hyvin eteenpäin ja valonnopeudella etenevä kaudenalku siintää jo näköpiirissä.
Tuttuun tapaan päivystystä suoritetaan Purokadun ja Samppalinnan kentillä. Talvi ehti tulla ja nyt se on jo mennytkin, mutta jäitä odotellessa.
Olemme mukana Lasten Liikunnan Ihmemaassa Kupittaan urheiluhallilla su 21.1. klo 17.-19.30. Seuraavana sunnuntaina 28.1. on vuorossa lajitutustuminen Rieskalähteen koulussa.
Ilmoittautuminen on päättynyt ja mukana on 20 joukkuetta ympäri maata. Nyt odotellaan vain lohkojakoa.
Paljon on tullut kysymyksiä urheilijan oikeista ruokailutottumuksista ja niiden suhteesta harjoitteluun ja otteluun valmistautumiseen. Tärkeä asia, joka koskettaa useampaa seuramme jäsentä.
Pesäpalloliiton eteläinen alue järjestää yhteistyössä Roihun kanssa B- ja C-ikäisten kaikille avoimen alueleirin Helsingissä 20.-22.4.2018.
Alueleirit kokoavat seurojen junnuja jälleen ensi kesänä. Laitilan Jyske on yksi ensi kesän alueleirien järjestäjistä, sillä D-G-ikäisten kaikille avoin alueleiri pelataan 8.-10.6.2018 Laitilassa.
Impivaaran hallissa Turussa pelattiin loppiaisaattona ensimmäinen pienpeliturnaus. Päivän aikana pelaamassa oli 11 joukkuetta ja myös seuran omat joukkueet F-junnut ja E-tytöt osallistuivat.
Vuoden viimeinen lauantai täyttyi pesiksellä Impivaaran hallissa Turussa. C-poikajoukkueista pelasivat Espoon Pesis, Jokioisten Koetus, Manse PP, Pöytyän Urheilijat, Turku-Pesis ja Ulvilan Pesä-Veikot. Mukana oli myös C-tytöistä Laitilan Jyske, Pöytyän Urheilijat ja Ulvilan Pesä-Veikot. Illan päättivät Loimaan ja Janakkalan B-tytöt.
Nyt kannattaa kurvata Itäharjulle tapaamaan Karjuja, samalla voi päivittää joukkueen kuulumiset.
Pienellä porukalla saatiin kisat komiasti hoidettua ja nyt oli kiitoksen vuoro näin ennen Joulua. Kaikki eivät joulukiireiltään paikalle ehtineet ja osa tuli ja meni, mutta yhdessä ehdittiin vaihtaa kuulumisia.