B-pojat nappasivat pisteen Imatran pojilta

14.8.2018

Koko kauden pisteittä jäänyt kotijoukkue voitti railakkain menoin ensimmäisen jakson juoksuin 5-3. Paikalla ollut n. 60 katsojaa nauttivat täysin ensi jakson tunnelmista.

Varsinkin ensimmäinen jakso oli kotijoukkueelta varmaa tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Jokainen sälli hoiti eteen tulleen tilanteen hienosti ja ulkokentällä pallot tarttuivat räpylöihin ja tärkeitä välipaloja napsittiin aina tilanteen tullen.

Toinen jakso ja koko peli ratkesi kahteen vastustajan hienoon läpilyöntiin. Ensin 1+3 pallon kiiriessä kauas 3-puolen läpäristä ja vielä Supervuoron 2-rajaleikkuri. Toinen jakso siis vieraille selvin lukemin 2-8.

Supervuorolle mentäessä katsomossa toivottiin jopa kotiustuskisaa, mutta Redsit ratkaisivat sen läpärillä.

Kaiken kaikkiaan ottelu oli viihdyttävää katsottavaa ja aikaisempia otteluita vaivannut jännittäminen oli ehkä jäänyt edeltävän viikonlopun päättäjäisten sekaan. Joukkue näytti osaamistaan ja tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa kautta. Lopullinen sijoitus siis 19. sarjassa jossa pelejä kaikkiaan 18 ympäri maata. Tutuksi ovat tulleet monet kentät ja ensi kesänä ollaan vuotta vanhempia ja kokeneempia. Pelinjohtaja Jani Jamppa Kapuinen on hienosti saanut joukkueensa pelaamaan huolimatta koko kautta vaivanneesta tappioputkesta. Jokaisesta ottelusta on pyritty löytämään jotain hyvää ja opiksi otettavaa. Tänään saatiin myös tulosta taululle :)

Palkitut: Turku I Heikki Veijalainen ja II Eevertti Siltala, Imatra I Ville-Markus Kosonen ja II Oskari Tuuva