Karjujen kausi päättyi pettymykseen

9.8.2018

Eilen pelattiin tärkeä peli pleijareihin pääsystä Karjujen ja Koetuksen kesken. Ensimmäinen jakso päättyi niukasti kotijoukkueen voittoon 3-1, mutta ilo jäi vain hetkelliseksi.

Kotijoukkue aloitti heti vahvasti, kun ensin Eemil Hakoniemi kotiutti kärkimiehen Henri Holmbergin ja heti perään Heikki Kaskiluoto Sami Moisanderin. Jokioisten yritykset kuivuivat viimeistään kolmoselle. Kotijoukkueen toinen ja kolmas sisävuoro mentiin juoksuitta, kun taas Jokioinen sai tehtyä jakson ainokaisen juoksunsta toisella sisällään. Jakson voiton sinetöi Otto Santaniemi kotiuttaen Eero Ahokkaan. Jakso kotiin riemukkaissa tunnelmissa 3-1.

Turku aloitti toisen jakson juoksujen teon Sami Moisanderin karattua kotiin harhaheiton turvin. Ottelun ratkaisu nähtiin vieraiden kolmannella sisävuorolla, kun Teemu Mäntyvaara yllätti kopparit tuloksena 1+1. Kun vielä Mikko Laiho kotiutti tuplajuoksulla kunnarin tekijän oltiin 1-3 tilanteessa. Karjujen kavennuksen löi upeasti Jani Kapuinen Eemil Hakoniemen saapuessa kotiin. Turun tasoitusyritys päättyi paloon ja näin jakso vieraille 2-3.

Supervuoro oli hetkessä ohi kotijoukkueen osalta, vastustaja pääsi koettamaan kotiutusta kahdesti tuloksetta. Kotiutuskisassa karjut saivat kotiin yhden miehen, Koetus kaksi, joten ottelu päättyi 1-2.

Ottelun tuomaristo Laurila-Toivonen joutui ajoittain molempien joukkueiden hampaisiin, mutta tilanteista selvittiin ilman varoituksia. Ottelua oli saapunut seuraamaan ilahduttava määrä yleisöä 130 silmäparia.

Palkitut: Turku I Henri Holmberg   II Sami Moisander ja Koetus I Teemu Mäntyvaara  II Petteri Mäntyvaara.

Karjut kiittävät kaikkia tukijoitaan ja seuraajiaan kaudesta.