Uutisia

Haluamme tarjota turkulaisille aikuisille hyvät puitteet Kupittaan pesäpallostadionin hiekkakentillä. Täällä meillä on mahdollista hoitaa kenttiä, lanata ja piirtää, joten uskomme, että muutos otetaan innolla vastaan.
Kokous pidetään kentän kuuluttamossa tiistaina 30.5. klo 18.00. Käsitellään edellisen kauden tilinpäätös.
Tiistaina Kupittaalla pelatussa B-poikien SM-sarjan kotiavauksessa Turku taisteli tosissaan voitosta, mutta harmittavasti pisteitä ei saatu, vaan Kopla vei voiton 0-1 tuloksella.
Eilen pelattiin kutkuttava ottelu naapureiden kesken. Joukkueet tuntevat toisensa hyvin ja peli olikin tarkkaa ja juoksuja tehtiin tasaiseen tahtiin lukuunottamatta Loimaan toisen jakson yhtä vuoroparia.
Tänään kiilaan juoksee Loimaan Palloilijat. Luvassa on kiivas kamppailu pisteistä, sillä joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukossa vain pisteen päässä toisistaan.
Pelipäivää ei vielä tiedetä.
Pitkään jo odotettu pesiskausi lähtee käyntiin heti maanantaina Vinterinpuistossa ja Kaarinan Kultanummella. Kupittaalla pelataan tiistaisin ja Kuuvuoren kentällä keskiviikkoisin.
Turun joukkue matkasi tiistaina jo toistamiseen Kankaanpäähän, nyt vastassa oli Kama 2.
Sunnuntaina pelatussa suomensarjan avauskierroksella Kupittaalle saapui nousumietteissä oleva Riihimäki. Tiukka peli päättyi loppujen lopuksi kahden kotiutuskisan jälkeen 2-1 kotijoukkueen voittoon.
Kevätkiireistä johtuen kevätkokous aikataulu on näinkin myöhäinen. Kokouksessa käsitellään edellisen kauden tilinpäätös ja toimintakertomus.
Aamusta alkaen pelattiin Turun tyttöjen lukioiden pesisturnausta, jossa mukana kahdeksan joukkuetta ja hiekkakentällä oli samaan aikaan maahanmuuttajien pesistapahtuma.
Tänä vuonna joukkueita on viisi, joista yksi on meidän seuran oma joukkue Tupeloijat. Joukkueessa on mukana seuran valmentajia ja lasten vanhempia sekä nuoria, mukaan mahtuu kyllä.
Tiistain B-poikien avauspeli on siirretty. Uusi ajankohta on haussa.
Mynämäen Vesa järjesti G- ja F-ikäisten turnauksen, johon osallistui kaikkiaan 19 joukkuetta ja pelejä pelattiin kahden sadan junnun toimesta kaikkiaan 29 neljällä eri kentällä. Meidän Äffät oli myös mukana.
Sunnuntaina pelattiin vielä E-ikäisten ottelu Turku-Rusko. Molemmat joukkueet saivat vapaaliput tivoliin ja pelin jälkeen riemu oli suuri, kun uutinen heille kerrottiin.