Uutisia

Olemme varanneet Veritas stadionin kokoustilat klo 18-20 pidettävää seurakäyntiä varten. Paikalle saapuu seurakehittäjä Mika Mikola kertomaan tulevan kauden toimista.
Vuosi aloitettiin viiden joukkueen voimin seuran omassa E-poikien turnauksessa.
Seuran oma turnaus aloittaa uuden vuosikymmenen pelien merkeissä Impivaaran palloiluhallissa
Seuran omat C-pojat oli mukana myös ja saaliina oli molemmista otteluista voitto. Tämän jälkeen on hyvä siirtyä uuden vuoden vaihteeseen.
V-S Pesiksen perinteikäs turnaus on käynnissä parhaillaan Impivaarassa. Tänään maanantaina vuorossa ovat tytöt ja huomenna pelataan poikien kesken.
Vuoden vaihteen juhlintaan kannattaa kurvata Itäharjun Prisman kautta ja hankkia meidän miehiltä niin pienemmät kuin näyttävimmätkin tutkitut ja turvalliset ilotulitteet.
Keskiviikkona pidetyssä seuran vuosikokouksessa seuran puheenjohtajaksi valittiin edelleen Joseph Hollingworth. Muiden johtokunnan jäsenten pestiä jatkettiin myös.
Kokouspaikka on tuttu Veritas stadionin kokoustila ja kokous alkaa klo 18.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
Mukaan oli ilmoittautunut kaikkiaan 80 henkeä ja illan ohjelmassa riitti jokaiselle jotakin piirtämisestä tietokisaan palkintojen jaon ja tarjoilujen nauttimisen yhteydessä.
Eilen Jyväskylässä pidetyssä liiton vuosikokouksessa jaettiin myös palkintoja kauden onnistujille. Kempeleen Kiri palkittiin vuoden pesäpalloseurana, Laitilan Jyske vuoden junioriseura!
Juvalaisen pesäpallon noususta, uhosta ja tuhosta kertova Kunniakierros-elokuva saa Helsingin ensi-iltansa isänpäivänä 10.11.2019 Kettupäivät-elokuvafestivaalilla. Isänpäivän kunniaksi festivaali tarjoaa näytökseen ilmaisen sisäänpääsyn. Myös Yle TV2 esittää Kunniakierroksen isänpäivänä.
Eteläisen alueen 18 lisenssimäärältään suurinta seuraa on listattu ja meidän lisenssimäärällä 249 olemme alueen suurimpia seuroja.
Tänään iltapäivällä kentälle kokoontui n. 20 hengen joukko haravoimaan, siivoamaan ja siirtelemään tavaroita sisätiloihin turvaan talven pakkasilta.
Keskiviikkona pidetyssä vuosikokouksessa erovuorossa ollut Lasse valittiin jatkamaan johtokunnassa vuosiksi 2020-2021.
Tänä vuonna yläkoululeirityksiin tuli ennätysmäärä hakemuksia. Matias pääsi mukaan Kuortaneen ryhmään ja on nyt parhaillaan siellä viettämässä ensimmäistä leiriviikkoa.