Uutisia

Tulevana viikonloppuna 21.-22.4. Helsingissä järjestetään Roihun toimesta alueleiri alle 16-18-v. tytöille ja pojille. Turusta starttaa mukaan innokas joukko nuoria miehiä valmentajineen.
Kesään mahtuu paljon pelejä Kupittaalle. On naisten ja miesten suomaria, miesten maakuntasarjaa, B-poikien SM-sarjaa ja junnujen pelejä. Lisäksi tulevat Kupittaa Liigan aikuisen harrastepelit, pesiskoulu ja siihen liittyvät kaksi turnausta.
Lauantaina 28.4. pelataan naisten harjoitusotteluita Kupittaalla. Tivoli Sariola on saapunut myös paikalle, joten väriä kentillä riittää.
Nyt on mahdollisuus saapua katsomaan uudistunutta Karjulaumaa klo 15.00 alkavaan peliin Kupittaalle. Joukkue on sekoitus nuorta ja vanhempaa konkaria.
Pesäpallokauden avajaisia vietetään aluemestaruusotteluiden merkeissä Pöytyällä lauantaina 28.4. Tapahtuma kantaa nimeä ”Päkän muistoturnaus” kunnioituksena helmikuussa yllättäen poisnukkuneelle seura-aktiiville Päivi Hongistolle.
Otsikko ei kerro kaikkia, sillä eilen Veritaksen kokoustilojen tuolit loppui kesken, kun paikalla oli meitä koulutettavia lähes 40. Suurin osa keskittyi Online-kirjauksiin toisten perehtyessä pienen pöytäkirjan pitoon.
Nykytilan kartoittamiseksi pidettiin harrastepesiksen aktivointi-ilta Liikussa. Paikalla oli viiden seuran edustajat ja yhdessä käytiin läpi nykytilannetta.
Alkuviikosta varmistui, että B-poikien SM-sarjajoukkueeseen Turkuun saapuu Pöytyältä kolme pelaajaa. Aikaisemmin onkin ollut tiedossa, että meidän kolme C-poikaa pelaa Pöytyällä C-poikien SM-sarjaa.
Henkeen ja vereen pesäpallon lähettiläs suuntasi juhlamatkansa suuresti rakastamaansa maahan. Kakkuna kirsikassa oli myös vierailu Uudessa-Seelannissa ja näin ikimuistoinen syntymäpäivä tallentui sielun sopukoihin kauniissa paikassa: Blue Mountains ja Tree Sistersin äärellä.
Seura järjestää lasten pesiskoulua 4.-20.6. välisenä aikana Turussa ja Kaarinassa 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Pesiskoulussa opit tärkeimmät taidot osaavien ohjaajien tuella.
Olemme varanneet Veritas-stadionin molemmat kokoustilat tätä tarkoitusta varten. Käsittelyssä Online -kirjurointiohjelema sekä pienen pöytäkirjan täyttäminen.
Eroon jumeista (7.3.2018)
Turku-pesiksen B-pojat tarjoaa yhteistyössä hieroja Joel kanssa suositun putkirullauskurssin ja kehonhuoltokirjan todella edullisesti
Kesällä seura tarvitsee avukseen osaavia ohjaajia niin lasten kuin aikuistenkin harrastetoimintoihin. Oletko vailla kesätöitä? Kiinnostaako sinua liikunnanohjaus, lasten ja nuorten kanssa toimiminen ja/tai aikuisten terveysliikunta? Onko tulevaisuuden suunnitelmissa opettajan, liikunnanalan tai ohjaajan työ? Hae kesätöitä pesisohjausten parissa.
Aurinkoinen ja kipakka pakkaskeli saatteli kirkkoon kokoontuneen suuren saattojoukon Päivin viimeiselle leposijalle.
Kokoonnumme taasen Alabaman (nyk. Taito) auditorioon tuomarikorttikoulutukseen.