Uutisia

Turussa pääsee taas seuraamaan naisten ja miesten suomensarjaa. Naisilla on kesällä 8 kotiottelua ja miehillä10. Naiset aloittavat kotiotteluiden sarjan jo sunnuntaina 5.5. kun vastaan saapuu Hamina.
Pesiksen eteläisen alueen maakunnallisissa seuratapaamisissa pureuduttiin aluetoimintaan, Pesäpalloliiton hallintomalliin sekä ajankohtaisiin asioihin. Uuden aluevastaavan tavoitteena oli myös esittäytyä alueen seuroille ja tutustua seuratoimijoihin, jotta kynnys yhteydenpitoon ja yhdessä tekemiseen pysyy matalana.
Vuosikokouksessa päätettiin pitää jäsenmaksut ennallaan ilman korotuksia.
Impivaaran jp-hallilla kohtaavat tuoreet naisten suomensarjan joukkueet toisensa ensi kertaa tänä vuonna.
Ilmoittautuminen aikuisten ja kaikkien juniori-ikäluokkien aluesarjoihin on käynnistynyt. Maakuntasarjojen joukkueille on lähetetty sähköpostitse tietoa sarjamaksusta, joka vahvistaa osallistumisen sarjaan kaudella 2024.
Ilmoittautuminen kaikkiin aikuisten ja C-E-ikäisten aluesarjoihin alkaa tulevana tiistaina 2. tammikuuta kello 12. Ilmoittautumisten päättymispäivä vaihtelee sarjoittain. C-poikien ja C-tyttöjen aluesarjoihin tulee ilmoittautua – samoin kuin ikäluokan SM-karsintaan – jo 15.1.2024 mennessä.
Tehtävää aikaisemmin hoitanut Mauri Tunkelo siirtyy hoitamaan liiton kilpailutehtäviä ja hänen tilalleen on valittu Marko Heikkinen. Hän aloittaa työt näin vuodenvaihteen jälkeen.
Turnaukseen osallistu1 kaikkiaan kolme joukkuetta, joista kaksi oli yhdistelmä Turun ja Pöytyän pelaajista ja vastaan he saivat Loimaan.
Tiistai 2.1. on varattu d-ikäisten turnaukseen ja ohjelmassa on kaikkiaan kuusi n. tunnin mittaista peliä. Mukana myös meidän oma joukkue.
Tällä kertaa on tyttöjen vuoro aloittaa turnaukset. Mukana on myös yhdistelmäjoukkue Turku, Paimio, Rusko, Mynämäki.
Viime kaudella Pesäpalloliiton lanseeraman koulutuksen innoittamana saimme myös tulevalle koulutusjaksolle osallistujia.
Naisten joukkue sai anomuksesta paikan mukaan ensi kesän sarjaan. Ilmoitus tuli juuri ennen Puurojuhlia. Joukkkue on tietysti mielissään päätöksestä.
Tunnelmallinen Kaffeli tarjosi hienot puitteet seuraväen yhteiselle Puurojuhlalle. Paikalle saapuikin lähes satapäinen joukko ja kaikki seuran joukkueet olivat edustettuina.
Perinteinen Puurojuhla palaa vanhalle paikalleen Leaf-Areenan kupeeseen Kärsämäentielle. Uusittu paikka on nimeltään Unica Kaffeli.