Uutisia

Köyliössä pelatussa ottelussa pelinjohtajana oli 11-v. Jussi Saarni. Merkkiä tuli pistettyä sen verran hyvin, että kotiin oli tuomisena voitto Eurajoesta 0-1 (3-3, 0-6).
Eilen pelatussa ottelussa korostui pisteiden tärkeys ja ottelun alku olikin nihkeää yrittämistä molemmilta. Tärkeissä kohdissa kuitenkin maltti riitti ja kaikki kolme pistettä veivät Turun neljännelle tilalle taulukossa.
Tänään jatketaan ja pelataan kolme peliä peräkkäin, koska kaksi muuta kenttää ovat seuran joukkueiden peleissä. Ensi viikolla sitten loppuottelut.
Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi yhdeksäs pesäpallon World Cup-turnaus pelataan Turussa 20.-24.7. samalla viikolla valtakunnallisen D-ikäisten Suurleirin kanssa. Maamme juhlavuoden mukaisesti teemana on ”Yhdessä”.
B-poikien keväältä lumen alta siirretty peli pelattiin helteisissä tunnelmissa tänään. Peli oli tasaista koko ajan ja riemulla ei ollut rajoija, kun voitto jäi kotiin kotiutuskisan jälkeen 2-1.
Haluamme tavata kaikki talkoolaiset yhdellä kertaa ja samalla tiedottaa tärkeistä asioista ja antaa yleiskuvaa koko leiristä. Paikkana toimii Aurajoen koulun ruokala, joka toimii siis leirin aikana toisena ruokailukouluna.
Aamun ensimmäiset pelit aloitettiin hienoisessa tihkusateessa, mutta pikku hiljaa aurinko näyttäytyi ja turnaus saatiin vietyä läpi helteisissä oloissa. Pesiskoululaisia Kupittaalla tänään lähes sata kahdeksan joukkueen voimin.
Aamulla Kupittaa täyttyy pesiskoululaista, kun vuorossa on jokavuotinen turnaus. Vieraita on tulossa Naantalista ja Salosta. Pelit aloitetaan jo klo 9 ja kahteen mennessä pelit on pelattu.
Puuhamiehen toimi jälleen kerran joukkueenjohtajana toiminut Matti Linnela. Tavoitteena oli saada joukot kasaan muistelemaan yhteisiä hetkiä ruokailun lomassa.
Intialaispelaaja Capt. Jack Sparrow sai kokea Kupittaalla molemmat, kun hän ensin lauantaina pelatessaan suomarin avauskokoonpanossa 2-kopparina todisti Kinnarin paremmuuden ja sunnuntaina oli 2-vahtina voittamassa maakiksen pelissä Eurajokea.
Puna-Mustat Helsingistä saapui helteiselle Kupittaalle voitto mielessä. Heti pelin alkuhetkistä voitiin aistia kotijoukkueen luja voitontahto ja pikkukarjujen voitto ei missään vaiheessa ollut uhattuna. Ottelun sankariksi nousi tänään lukkari Joona Iivonen.
Seuran kasvatti Kirittärien Emma Nieminen pukee päälleen jo 5. kerran naisten itä-länsi paidan ja Manse pp:n Ida Lähde jo toisen kerran B-tytöissä.
Karjulauman kutsu on kuultu ja peliin tulee mukaan intialainen Narender Kumar, joka varmisti pelipaikansa maakuntasarjan pelissä Mynämäellä eilen.
Seuran sähköpostiin tuli ehkä historian mielenkiintoisin kysely: olisko meillä mahdollisuutta lainata, antaa tai myydä pesäpallopaitaa kesäteatterinäytökseen? No onhan meillä, kun ensin saataisiin selville tarvitsijan koko.
Seuran Äffät ja Et olivat mukana viime viikonloppuna Lahdessa. Pelikokemusta tuli kolmen päivän aikana roppakaupalla ja myös voitoista saatiin nauttia.