Uutisia

Yleisö on kertonut mielipiteensä ja äänestänyt yhden pelaajan kaikkiin aikuisten Itä-Länsi-joukkueisiin. Yhteensä ŠKODA-yleisöäänestyksessä annettiin 3071 ääntä. Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan lajin juhlavuonna Tampereella 9.-10.7.
Tiistaisin Kupittaalle on kerääntynyt jo kuutena iltana mukavasti nais- ja miespelaajia.
Eilen pelattiin Kupittaalla miesten aluesarjan peli Sastamalan Kumuria vastan. Pelissä oli mukana kolme valkolakin saajaa.
Eilen turnauksessa mukana olivat seuramme G- ja F-junnut. Molemmilla oli kaksi peliä peräkkäin.
Hienosti pelasivat myös seuran D-pojat. Tällä kertaa vahvemmaksi osoittautui kuitenkin Espoo Pesis White joukkue tuloksella 7-8.
Tänään pelatut kaksi voitettua ottelua toivat junnuille voiton pelisarjassa.
E-junnut ovat selvittäneet itsensä alkulohkonsa voittajaksi. D-poikien kilpasarjassa pelit ovat myös kulkeneet.
Kahden viikon aikana hiekkanurmella voi nähdä pesiskoululaisia kirmaamassa ja oppimassa pelin saloja.
Jokaiselle tuomarille on tehtäviä, joillekin enemmän ja joillekin vähemmän, selvää on, että esim. valmennustehtävissä oleville on koitettu laittaa mahdollisimman vähän tuomarointeja.
Pesiskoulua kello 10-12 7-14-vuotiaille
Tänään pelattiin Kupittaalla tyttöjen peli, vastassa Ylöjärven Pallo. Joukkue on yhdistelmä turkulaisia, paimiolaisia ja ruskolaisia tyttöjä.
Helatorstai sopi täydellisesti turnauksen järjestämiseen, varsinkin kun keli oli mitä mainioin.
Turku-Pesiksen väki on vuosien saatossa saanut järjestää ja olla mukana lukuisissa alueen tapahtumissa ja leireissä ja moni on saanut kipinän olla mukana vuosi toisensa jälkeen.
Viime perjantaina Kultaranta Resort toimi juhlan näyttämönä. Osa kutsuvieraista pelasi päivällä golfia ja illalla siirryttiin juhlimaan upeita saavutuksia.
Kolmella kentällä pelataan torstaina lähes koko päivä. Joukkueita on mukana 14 ja Turulta joukkueet G, F ja E-junnut. Ottelut pelataan klo 12-17 välillä.