Johtokunnan järjestäytymiskokous pidettiin eilen

3.11.2023

Kokoonnuimme Kupittaalle puimaan tulevan kauden asioita ja päivitimme joukkueiden taustatiedot samalla.

Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Jani Kapuinen. Rahastonhoitajana jatkaa Sirpa Helin ja kokousten kirjurina jatkossa toimii Sampo Peltola. Hanna Kiviharju jatkaa ansiokasta työtään markkinointimateriaalien ja seuran somekanavien parissa. Antti Hirvonen toimii matkossa seuran varainkeruiden yhdyshenkilönä ja Vilma Jämsä nappaa kopin tuomaritoiminnan uusistamisesta ja kehittämisestä yhdessä Josen ja Sirpan kanssa. Vahvistusta tähän ei vielä saatu, koska Vilma oli matkoilla :). Varajäsenet Jesper Forsman ja Heikki Kaskiluoto toimivat miesten kahden joukkueen taustoilla, Jesper valmentajana ja Heikki joukkueiden yhdyshenkilönä. Miesten taloudenhoidosta vastaa Joeph Hollingworth.

Johtokunnan ulkopuolella on myös osaava joukko täydentämässä seuran eri tehtäviä: kioski- ja harjoitustilavastaavana jatkaa Sirkka Nieminen ja kioskissa apuna myös Tuuli Kaskinen. Pia Tamminen hoitaa tällä hetkellä Gutz-myynnin organisoinnin sekä toimii kauden aikana Ilmarin käyttäjänä. Lasten liikuntaleikkikerhon vetäjänä toimii myös jatkossa naisjoukkueen Taru Viinikanoja.

Tähän ketjuun meillä on vielä tarkoitus hankkia palkattu kentänhoitaja, sillä kesällä hiekkakenttien tarve tulee olemaan huomattavasti suurempi kuin viime kesänä, koska miehissä meillä on joukkueet Suomensarjassa ja Maakuntasarjassa ja naiset saanevat anottuaan paikan Suomensarjasta. Lisäksi C-pojat pelaavat SM- ja aluesarjaa.