Uutisia

Otteluparin toinen osaottelu pelataan maanantaina Kupittalla ja peli aloitetaan poikkeuksellisesti jo klo 17.00. Paikalle on kutsuttu myös kaikki Suurleirin talkoolaiset kakkukahveille.
Ensimmäiseen esitykseen siirtyi pesiskentältä iloinen joukko. Luvassa oli noin 2 tunnin mittainen esitys: taitoa, akrobatiaa, huumoria ja muuta mukavaa.
90-luvulla seurassamme toimi aktiivinen nuorten ryhmä, joka oli mukana toteuttamassa sekä meidän seurassa että muiden seurojen nuorten kanssa yhdessä erilaisia kansainvälisiäkin tapahtumia.
Tänään loppuotteluun selvisivät Oulu ja Seinäjoki. Pronssipelissä vastakkain olivat Kuopio ja Tampere. Eilisen jälkeen Kupittaalla oli jälleen aurinkoista.
Syksy tuo tulleessaan lisäjännitystä kentälle, tällä kertaa sisätiloissa. Nimittäin suuressa sirkusteltassa temppujaan tulevat tekemään niin ihmiset kuin eläimetkin. Tiistaina 22. elokuuta on ensimmäinen iltanäytös.
Viime viikonloppuna Varkauden seudulla järjestetty turnaus sai kehuja osallistujiltaan. Turkuun pronssimitalit kaulassa saapui kolme miestä.
Jokavuotisen perinteen mukaan on taas Yliopistollisten sairaaloiden pesäpalloturnauksen aika. Tulevan lauantaina ja sunnuntaina porukat kisaavat mestaruudesta Kupittaalla.
Alkuasetelmat runkosarjan viimeiselle suomensarjan kotiottelulle olivat mahdollisimman epätasaiset: Turku juoksi kiilaan kymmenen pelaajan voimin toiseksi viimeiseltä sijaltaan.
Miesten suomensarjan viimeinen runkosarjan ottelu pelataan klo 13 Turun ja Jokioisten kesken. klo 17 miesten maakuntasarja jatkaa lohkonsa ylemmässä jatkosarjassa, vastakkain Turku ja Humppila,
Koskenkorvan Urheilijat joutuivat lähtemään pitkälle kotimatkalleen ilman pisteitä. Turku taas säilytti neljännen sijan sarjataulukossa.
Kiilaan juoksee Pohjanmaan Kossu eli Koskenkorvan Urheilijat. Eli vastakkain Karju ja Kossu, siinäpä asetelmaa huomiselle illalle.
Suurkaupunkien kohtaaminen Kupittaalla eilen päättyi kotijoukkueen selvään 2-0 voittoon.
Kupittaalla kiilaan juoksi Pöytyän Urheilijoiden nuori joukkue. Ottelun ratkaisua saatiin odottaa viimeiseen turkulaisten sisävuoroon.
Äffien ja een pelit ja yksi C-poikien kotipeli lisätty ja tehtävät nimetty, käykää katsomassa omanne. C-p. tulee vielä yksi kotipeli, sen päivää ei vielä tiedetä.
Runsas viikko sitten päättyneellä leirillä seuran tuomarivelvoitetta oli täyttämässä Lauri Saarni, joka toimi leirillä naantalilaisen Suvi-Maria Sirolan tuomariparina.