Laitilan alueleiri alkaa tänään

7.6.2019


Leirille matkaa meiltä kolme joukkuetta ja myös tuomareita. Leiri kestää kolme päivää ja kotiin saavutaan sunnuntaina monien pelien ja discon jälkeen.

Laitilan aluleiri 7.-9.6.2019

Laitilan alueleiri on Etelän alueen pesisseurojen yhteinen kolmipäiväinen pesäpallon alueleiri. Leirille otetaan luonnollisesti mukaan myös alueen ulkopuolelta joukkueita.

Leirillä pelataan D-, E- , F- ja G-ikäisten sarjoja. Tärkein juttu on pelaaminen, mutta tämän lisäksi leirillä tavataan tuttuja, solmitaan uusia ystävyyksiä ja nautitaan mukavasta tunnelmasta.

 

E-poikien joukkue on jo useamman leirin kokenut ja joukkueen pelinjohtajana toimii kokenut Pekka Kaijula. Muutama poika menee mukaan Ruskon joukkueeseen täydentämään. Joukkue pelaa pelisarjan lohkossa B, jossa mukana JoKo Juniorit, Kinnarin Pesis ja Pöytyä.

E-tyttöjen joukkue odottaa myös innollal leirin alkamista. Aivan viime metreillä saatiin Paimiosta mukaan muutama tyttö ja pelinjohtajan Kristiina Kurjen avuksi matkaan lähtee Lasse Suvanto. Joukkue pelaa pelisarjan lohkossa A, jossa mukana Laitila, Lahti, Tampere ja Hyvinkää.

D-pojista useat ovat myös leireilleet aikaisemmin ja nyt pelinjohdossa on uudet miehet Peetu Röntynen ja Olli Syysmäki. Poikien joukkueissa joukkueenjohtajana toimii Pia Tamminen. Joukkue pelaa pelisarjan lohkossa B, jossa mukana Kinnari, Loimaa, Hämeenlinna ja Roihu Helsinki.

Joukkueiden tuomarivelvoitetta menee täyttämään veljekset Lauri ja Viljami Soini sekä Olli Hanski. Nämä kaikki olivatkin eilen naisten ottelun järjestelyissä.

Laitilassa järjestettiin myös viime kesänä vastaava alueleiri ja joukkueita on mukana täysi määrä 73 joukkuetta. Leirin tuomarivastaavana toimii Matias Laukkanen apunaan ainakin Suvi-Maria Sirola ja Lauri Saarni.

Klikkaa tästä alueleirin sivuille ja leirin tuloksia pääset näkemään tästä

Toivotamme kaikille leirille osallistuville mukavaa leiriä!