Riemua
Ratkaisija Rasmus Toivonen
Taneli Kukonlehto ja Lauri Saarni uunituoreet ylioppilaat
Ulvilan Pesä-Veikot luovutti viirin

Eilen B-poikien johlapeliin vastustajaksi saapui Ulvilan Pesä-Veikot ja ottelusta odotettiin paljon. Kaikkien riemuksi ensimmäisen jakson häviön jälkeen kotijoukkue terästi otteitaan ja ratkaisi viime metreillä jaksovoiton itselleen.

Ensimmäisellä jaksolla vieraat tekivät heti 4 juoksua ja kotijoukkue sai aikaan jaksolla yhteensä 3 juuoksua, kun taas kolmannella sisällään Ulvila takoi jaksovoittoon riittävät 5 lisäjuoksua ja jakso vieraille selvin lukemin 3-9.

Toisella jaksolla vieraiden tehot putosivat ja kotijoukkue hiipi pikkuhiljaa johtoon. Toisella sisävuorolla Elias Uusitalo löi takaa kunnarin tuloksena 1+1 kun kotiin saapui ensin Valtteri Lainio. Heti perään Oskari Kallio kotiutti Eliaksen ja oltiin yhtäkkiä 4-3 johdossa. Vieraat vastasivat heti perään kahdella juoksulla kunnes tasoittavan löi Lassi Viksten Valtterin saapuessa jälleen kotiin. Ulvila sai tehtyä yhden lisäjuoksun, joten tiukassa tilanteessa 5-6 kotijoukkue saapui tasoittavalleen. Tällöin ajolähtöön ratkaisijaksi saapui Rasmus Toivonen lyömällä upeasti 3-pesän taustasta maisemiin 1+3 juoksuin ja jakso riemuisasti kotiin 9-6.

Supervuoron lyönnit aloitti Ulvila ja teki tehokkaasti taululle 0-5 lukemat. Kotijoukkue vastasi yhdellä lyöjänä Anttti Tuuppa ja tuojana Lauri Kallio. Näin koko peli 1-2 vieraille.

Pelissä nähtiin parikin kertaa kotijoukkueelta aivan upeat kotiin tehdyt polttoheitot kopparilta suoraan lukkarin hanskaan, tunnelman nostattajina Lassi Viksten ja Frans Mörönen.

Ottelussa palkittiin : Turku: 1) Rasmus Toivonen (1+4/1) 2) Oskari Kallio (1/0) sekä tunnelmannostattajana seuran erikoispalkinnolla Lassi Viksten

Ulvila: 1) Heikki Niekkamaa (0/0 tehot 6/10) ja 2) Joe Vartiamäki (1/4)

Ennen ottelua seura muisti ylioppilaaksi valmistautuneita: Taneli Kukonlehto ja Lauri Saarni. Samassa yhteydessä saimme vastaanottaa vierailijoilta UPV:n viirin. Peliä oli saapunut seuramaan lähes 100 silmäparia ja juhlapelin kunniaksi avattiin siis myös tuo pistetili.

Kiitos kaikille toimitsijoille ja ottelun järjestäjille juhlahetkestä!