Uutisia

Lauantaina pelattiin tosiaan 60 ottelua pienoisessa sateessa, mutta sekään ei haitannut kauden päätapahtuman menoa. Asuja oli taas mukana monenlaisia ja niiden eteen oli nähty paljon vaivaa.
Molemmissa pelisarjan arvo-otteluissa on mukana seuran edustajia. D-ikäiset pelaavat lauantaina Helsingin Roihuvuoressa ja C-ikäiset sunnuntaina Keravalla.
Tulevana lauantaina Kupittaan ja lähitienoon valtaavat ympäri maata saapuvat 40 Ladypesisjoukkuetta. Pelit pelataan seitsemällä kentällä 9-18 välillä pääpaikkana toki Kupittaan pesäpallostadion.
Vuorossa oli vielä kaudella siirtyneet kolme ottelua, jotka saatiin pelattua hiekkatekonurmella hienossa syyssäässä.
Pääsimme joukolla ensimmäiseen näytökseen ja vauhtia ja hienoja lähes uskomattomia juttuja nähtiin kaupunkiin saapuneessa maan vanhimmassa sirkuksessa.
Lauantaina 25.8. pelataan E-ikäisten tyttöjen ja poikien (alle 12-v) alueen arvo-ottelut. Mukana on myös kaksi poikaa meidän seurasta pelisarjassa.
Tiistaisin Kupittaalla oli vuoroin käytössä jopa kaksi kenttää, jotta saatiin kaikki halukkaat pelaamaan mukaan. Syyskaudella osallistujia oli hieman vähemmän. Joka tapauksessa osallistujilla oli hauskaa pelata.
Tuttuun tapaan saamme naapuriksemme jännittävän sirkuksen. Näytökset ovat välillä 21. - 26.8. joka päivä. Seuraväki pääsee mukaan heti avajaispäivänä tiistaina klo 18.30 alkavaan näytökseen.
Koko kauden pisteittä jäänyt kotijoukkue voitti railakkain menoin ensimmäisen jakson juoksuin 5-3. Paikalla ollut n. 60 katsojaa nauttivat täysin ensi jakson tunnelmista.
Sunnuntaina pelattiin naisten viimeinen sarjaottelu, kun kiilaan juoksi Järvenpään naiset. Vettä satoi kattamalla koko ensimmäisen jakson ja juoksut jäivät vähiin molemmilla joukkueilla.
Viime vuoden pronssisija kirkastui eilen päättyneessä turnauksessa. Loppuottelussa Evijärvi osoittautui paremmaksi 4-0 tuloksella.
Perjantai-iltalähtö starttaa laiturista kahdeksan aikoihin ja jälleen on jännitettävää Palkitsemisgaalassa heti samana iltana.
Useita takavuosien pesäpallotähtiä nähdään kentillä viikonloppuna, kun kontioiden (35-vuotiaiden miesten) SM-turnaus pelataan Joroisissa, Juvalla ja Varkaudessa 11.-12.8. Mukana on yhteensä 13 joukkuetta, jotka on jaettu neljään alkulohkoon. Osallistujamäärän osalta sivutaan kauden 2016 ennätystä.
Eilen pelattiin tärkeä peli pleijareihin pääsystä Karjujen ja Koetuksen kesken. Ensimmäinen jakso päättyi niukasti kotijoukkueen voittoon 3-1, mutta ilo jäi vain hetkelliseksi.
Seuran F-tytöt nauttivat täysin rinnoin Laukaalla järjestetyn pienpeliturnauksen tarjonnasta. Matkaan oli saatu 8 tyttöä ja kaksi valmentajaa sekä muutama isovanhempi.