Uutisia

Osa joukkueista jatkaa vielä ulkoharjoitteluaan ja käsillä on joukkueiden omat päättäjäiset. Salivuorot ja Impivaaran vuorot on jaettu talviharjoittelua varten ja tilanne näyttää hyvältä vuorojen suhteen.
Syksyn vierailu on siirtynyt noin kuukaudella, mutta teltassa tapahtuva huipea ohjelmisto on entisestään vaan parantunut.
Ottelu pelattiin aurinkoisissa oloissa ja tässä muutama kuva kentältä.
Pelisarjan otteluihin Lännen joukkueeseen on valittu myös meidän pelaajia, E-pojat Miikka Tiittanen, D-pojat Valtteri Suvanto ja Markus Tamminen sekä C-pojat Jaakko Tunturi.
Perinteinen vappuvierailu siirtyi syksylle ja huomenna aloitetaan tutulla kentällä Kupittaalla. Lupaus Hymystä teemalla jatketaan koko ensi viikon. Toivotaan, että kelit suosivat ja että yleisö löytää paikalle.
42 joukkueen kesken pelattiin lauantaina kaikkiaan 60 peliä ja sunnuntaina vielä 8 lisää. Kentät pysyivät hyvässä kunnossa ja uhkaavat pilvet jättivät Kupittaan ja muut kentät kuiviksi.
Kupittaan kentät ovat taas kovassa käytössä, kun 42 naisjoukkuetta kipittää mielikuvituksellisissa peliasuissaan ympäri kenttiä 5.-6.9.
Viikonloppuna Kupittaalla saa nauttia pesäpalloviihteestä lähes urakalla, kun peräti kolme Turku-Pesiksen joukkuetta astelee kiilaan.
Erikoinen kevät on takana, ja tosipelit ovat vihdoin alkaneet. Lyhennetystä kaudesta on pelattu jo neljännes, ja nyt on aika kurkistaa naisjoukkueen kuulumisiin. 
Myöhäisen pelien aloitusajankohdan vuoksi kesällä on peliaikatauluja supistettu ja näin myös tuomaritehtäviä on vähemmän koko kesänä.
Turku-Pesiksen järjestämä aikuisten harrastepesis palaa Kupittaalle!
Eri sarjojen pelipäivät ovat selvinneet suurelta osin ja otteluohjelmat tullaan päivittämään sivuille pikapuolin. Samaten tuomariohjelma. C-pojat pelasivat viikolla harrastepesisläisiä vastaan harjoituspelin.
Olemme lisänneet mahdollisuuden liittyä seuran kannattajajäseneksi. Tulethan sinäkin mukaan turvaamaan Kupittaan kesiä!
Osoita tukea seurallesi – #Seurapaitapäiväkotona kutsuu kaikki mukaan tiistaina 31.3.2020 Tunnusta sinäkin väriä ja pukeudu seuran tekstiileihin ja keksi jotakin liikunnallista aktiveteettia, mitä kotona tai pihalla voi tehdä itsekseen.
WWF:n Earth Houria vietetään siis tänään poikkeuksellisesti somessa tai omissa kodeissa. Mukana ovat myös monet kaupungit pienentämällä maamerkkien valoja.