Satu Mikola vastaanotti liikuntaneuvoksen arvonimen

7.12.2021

Itsenäisyyspäivänä julkaistiin tasavallan presidentin myöntämät uudet arvonimet. Varsinais-Suomeen myönnettiin kuusi arvonimeä.

Varsinais-Suomen Pesis ry:n monivuotinen toiminnanjohtaja Satu Mikola on saanut liikuntaneuvoksen arvonimen ja Pesäpalloliiton 1. varapuheenjohtaja Ari Mononen teollisuusneuvoksen arvonimen.

 

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö myönsi arvonimen 62 ansioituneelle suomalaiselle (pdf) 3.12.2021. Arvonimi on kansalaiselle myönnetty julkisen arvonannon osoitus hänen yhteiskunnan hyväksi tekemästään työstä.

Liikuntaneuvos Satu Mikola toimi pesäpallon parhaaksi yli 50 vuoden ajan lukuisissa eri rooleissa. Ulvilassa syntynyt Mikola ansioitui niin mittavalla pelaaja- ja pelinjohtajaurallaan kuin järjestötoiminnassa urheilun saralla ja Varsinais-Suomen Pesis ry:n koko historian voimahahmona.

Pöytyän Supergaalassa lauantaina 4.12. tämä tieto saatiin jo kuulla. Nykyisin eläkepäviä viettävä tehonainen on ollut mukana monessa alueen toimessa luomassa seuraväelle unohtumattomia elämyksiä ja taloudellisia toimintamahdollisuuksia. Tuleva Pesis 100-juhlavuosi on kohta alkamassa ja ehkäpä ideointi ja innostaminen kantaa sinnekin...

Kiitospuheessaan Satu tuttuun tapaan kiitti kaikkia yhteistyöstä ja totesi, että on ollut hienoa tehdä työtä lukuisten ystävien ja kumppaneiden kanssa.

Turku-Pesis onnittelee lämpimästi Satua !