Turun Seudun Osuuspankin kesäduunia tarjolla myös meillä

29.3.2022Seuramme valittiin jälleen mukaan 15-17-v. nuorille tarkoitettuun kesäduuni kampanjaan. Mukana on kaikkiaan 50 eri yhdistystä. Kesän pesikoulu kaipaa apuohjaaja, tule mukaan rohkeasti!

Lämpimät onnittelut!

Turku-Pesis on tullut valituksi tuen saajaksi Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa kesällä 2022. Tervetuloa edistämään kanssamme nuorten työllistymistä ja työelämään tutustumista. Hyviä hakemuksia saimme runsaasti. Tänä kesänä myönnämme 500 euron tuen 50 yhdistykselle, yhteensä 25 000 euroa.

Kesäduunihaku on käynnissä vielä 17.4.2022 asti ja seuramme hakee kesän pesiskouluun apuohjaajaa, jolla on reipas ja innostava ote lasten ohjaamisessa. Pelaajataustaa ei tarvitse olla, mutta se on aina eduksi, samoin kuin lasten erilaisten harrastusten parissa toimiminen.

Pesiskoulua järjestetään 6.–17.6.2022 maanantaista perjantaihin Kupittaan pesäpallostadionin hiekkatekonurmella.

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu 7-14 -vuotiaiden lasten pesiskoulun apuohjaajana toimiminen kahden ensimmäisen kesälomaviikon ajan. Pesiskoulu toimii n. klo 10 - 15 Kupittaan pesäpallostadionilla. Apuohjaaja avustaa täysi-ikäisiä pesiskoulun vetäjiä lapsiryhmän ohjaamisessa.

Kesän pesiskoulusta luet lisää   tästä

Valtakunnallisesti OP tarjoaa kesällä 2022 yhteensä yli 1900 kesätyöpaikkaa 15-17-vuotiaille nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kyseessä on yhdeksäs kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään kampanjan kautta.

Hakuohjeet ja kaikki kesätyöpaikat löydät osoitteesta

https://www.op.fi/web/op-turun-seutu/kesaduuni  tai tästä