Uutisia

Jyväskylän Kirittärien Emma Körkkö nakutti peräti 12 kärkilyöntiä joukkueen eilisessä voitto-ottelussa Joensuun Mailaa vastaan ja ylitti 1500 kärkilyönnin rajan naisten Superpesiksessä kautta aikain 20. pelaajana.
Peli Turku-Jokioinen pelataan 8.8. Klo 15.00
Kahden viikon mittaista lasten pesiskoulua järjestetään vielä tällä viikolla. Lapsilla on ollut mahdollisuus osallistua joko yhden viikon tai kahden viikon harrastamiseen.
Miesten aluesarja pelataan myös tänä vuonna, mukana on neljä joukkuetta. Junnupelejä on jouduttu siirtämään ja uudet päivät ja tuomarit löytyy kalenterista.
Harrastepesis on tältä päivältä peruttu, Kenttä on veden vallassa!
Pesiskoulujen ryhmät yhdistettiin. Pesiskoulu siis kello 12-14 arkipäivinä 7.6.-18.6.
Koulun vielä ollessa käynnissä kentällä kirmaavat eri ikäiset oppilaat. Kun taas iltaisin kentillä treenataan eri ikäisten ryhmissä ja pelataan pelejä. Kentällä treenaavat myös baseball ja kriketti.
Ohjelman teossa on pyritty huomioiman joukkueiden vieraspelit ja tehtäviä riittää jokaiselle tuomarille. Onneksi mukana on myös aikuistuomareita ilman joukkue sidonnaisuutta.
Pesiskoulut järjestetään Kupittaan pesäpallostadionilla 7.–18.6.2021.
Harrastepesis on täällä taas!
Viime lauantaina laitettiin kenttä kesäkuntoon innokkaiden talkoolaisten voimin.
Pesäpalloliitto uutisoi viime viikolla suunnitelmista juniorien aluesarjojen käynnistämiseksi. Myös Eteläisellä alueella pelien on tavoitteena käynnistyä heti, kun se viranomaisten määrittämien rajoitusten mukaan on mahdollista. Suunniteltu päivä, jonka jälkeen juniorisarjoja alettaisiin pelata, on 15.5. Kilpailukauden aloittamista varten on sarjajärjestelmät ja ottelumäärät esitetty ohessa. On kuitenkin hyvä huomioida, että mikäli koronasta johtuva tilanne muuttuu, se voi aiheuttaa muutoksia myös sarjojen pelaamiseen.
Suomen Pesäpalloliitto on ottanut käyttöön Suomisport Liittopalvelun lisenssien, passien ja tuomarikorttien myymiseen sekä tapahtumien ja koulutusten ilmoittautumisen ja maksamisen alustaksi.
Ratkaisun takana oli pelaajien ja taustojen vähyys ja myös kauden läpivientiin vaadittava taloudellinen realiteetti. Joukkueen aikaisemmat tulovirrat ovat koronan myötä suurelta osalta huvenneet olemattomiin.
Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkitaan vuonna 2020 menestyneitä urheilijoita ja urheiluvaikuttajia.