Liikuntaneuvos Satu Mikola nauttii eläkepäivistään

22.5.2022

Satu ja huomioimiset
Satu ja huomioimiset
Sanna ja Sirpa sekä palkitut sisarukset
Sanna ja Sirpa sekä palkitut sisarukset
Luvassa Turku by Daylight
Luvassa Turku by Daylight
Innokkaat oppaat harjoittelemassa jo
Innokkaat oppaat harjoittelemassa jo

Turku-Pesiksen väki on vuosien saatossa saanut järjestää ja olla mukana lukuisissa alueen tapahtumissa ja leireissä ja moni on saanut kipinän olla mukana vuosi toisensa jälkeen.

Suurella sydämellä työtään tehnyt Satu Mikola sai vastaanottaa tasavallan presidentin ja pääministerin Itsenäisyyspäivänä myöntämän Liikuntaneuvos arvonimen. Tunnustus hänelle siis jaettiin viime perjantaina Naantalissa hienoissa puitteissa ja arvokkaiden juhlavieraiden todistaessa tapahtumaa. Mukana oli myös V-S Pesiksen johtokunta, alueen seurajohtajat, kolleegat vuosien varrelta ja oman perheen edustajat ja ystävät.

Sadulle on ominaista kiittää ja palkita toimijoita yhdessä tehdyistä saavutuksista. Niin tälläkin kertaa: juhla oli arvokas ja kaikille palkituille mieleenpainuva. Kahden vuoden lähes totaalinen kokoontumiskielto sai myös nyt arvoisensa päätöksen :).

Hyvä ruoka ja ympäristö, parempi mieli  ---- tämä on totta tänäänkin.

Kaverikuva jäi ottamatta illan tiimellyksessä: Superpesispelinjohtaja Satu Mikola, pelaajat Hanna-Mari Rannisto, Karita Toivonen ja Sirpa Helin. Riemulla ei ollut rajaa, kun entiset pelikaverit kohtasivat, ja heti oli huulenheitto ankaraa, mutta lempeää. O tempores :) Ihana hetki oli myös se, kun juontaja Anne Aatola kertoi kuunnelleensa juniorina Hanna-Marin laulamaa Turku-Pesiksen tunnuslaulua

Ajolähtö päällä lyömässä jokeri

katsotaan kestääkö lukkarin pokeri

Ykkönen kakkonen kolmonen hei

Turku-Pesis voiton vei ....

Tarina kertoo, että annettiin aina kentälle mennessä kasetti kuuluttamoon ja vieraspelissä raikui meidän biisi .... ja kentälle kirmattiin sen tahdissa kotona.... no yksi kasetti jäi jostain syystä Poriin....  itsellä on yksi c-kasetti tallella :) 

Sadulta löytyi tallesta myös se meidän nousupallo, jossa on kaikkien pelaajien nimet :) Vähäkyrö hävisi kerrankin, vaikka kentällä nähtiin yhtä jos toista kummallista tapausta...

Nyt tämä karkasi ihan räpylästä, harvemmin minulle niin tosin kävi tai käy:)

Turku-Pesiksen väki kiitti Satua lauantaina ja toivotti hyviä eläkepäiviä. Nimimerkillä  Turku by Daylight --- ja tavoitteena on saatella hänet tutustumaan kesäisen Turun päiväsaikaiseen toimintaan, olihan hän yökaudet aina töissä toimistollaan :) Oppaikseen on jo lupautunut Sirkka ja Sirpa, muut voi ilmoittautua meille...pidetään tietysti huolta nesteytyksestä ja aina tarpeen tullen nautitaan pientä purtavaa, että jaksetaan koko päivä liikkua :) Illaksi kotiin tietty.

Lämpimat kiitokset siis Sadulle kaikista niistä unohtumattomista touhuista ja jutuista ja juhlista pesiksen parissa. Nyt on aika siirtyä pehmeän pallon pariin, tosin golf ei sillä taida sujua :)

Koko seuran puolesta kiittäen Sirpa