Uutisia

Erikoinen kevät on takana, ja tosipelit ovat vihdoin alkaneet. Lyhennetystä kaudesta on pelattu jo neljännes, ja nyt on aika kurkistaa naisjoukkueen kuulumisiin. 
Myöhäisen pelien aloitusajankohdan vuoksi kesällä on peliaikatauluja supistettu ja näin myös tuomaritehtäviä on vähemmän koko kesänä.
Turku-Pesiksen järjestämä aikuisten harrastepesis palaa Kupittaalle!
Eri sarjojen pelipäivät ovat selvinneet suurelta osin ja otteluohjelmat tullaan päivittämään sivuille pikapuolin. Samaten tuomariohjelma. C-pojat pelasivat viikolla harrastepesisläisiä vastaan harjoituspelin.
Olemme lisänneet mahdollisuuden liittyä seuran kannattajajäseneksi. Tulethan sinäkin mukaan turvaamaan Kupittaan kesiä!
Osoita tukea seurallesi – #Seurapaitapäiväkotona kutsuu kaikki mukaan tiistaina 31.3.2020 Tunnusta sinäkin väriä ja pukeudu seuran tekstiileihin ja keksi jotakin liikunnallista aktiveteettia, mitä kotona tai pihalla voi tehdä itsekseen.
WWF:n Earth Houria vietetään siis tänään poikkeuksellisesti somessa tai omissa kodeissa. Mukana ovat myös monet kaupungit pienentämällä maamerkkien valoja.
Tuttuun tapaan tuomarit kokoontuvat Alabaman auditorioon (nyk. Taito) jännittämään, kuinka oikein kukin on vastannut ennakkotehtävään.
Naisten ja miesten kotiottelupäivät näet tästä alta ja kun lisää pelejä saadaan tietoon : miesten maakuntasarja ja aluesarja sekä nuorten ottelut, tulemme päivittämään pelikalenteria.
Seuran nais ja miesjoukkueet pelaavat molemmat Etelälohkossa, naisten joukkueita on 10 ja miehiä 11 kyseisessä lohkossa.
Urheiluvuotta 2019 juhlistettiin Urheilugaalassa – Jari Haapaselle Vuoden taustavoima -palkinto. Menestyneitä urheilijoita, urheilun taustavaikuttajia sekä urheilun ilmiöitä ja tapahtumia nousi jälleen valokeilaan, kun vuoden onnistujia palkittiin Urheilugaalassa Helsingin Hartwall Arenassa torstaina.
Olemme varanneet Veritas stadionin kokoustilat klo 18-20 pidettävää seurakäyntiä varten. Paikalle saapuu seurakehittäjä Mika Mikola kertomaan tulevan kauden toimista.
Vuosi aloitettiin viiden joukkueen voimin seuran omassa E-poikien turnauksessa.
Seuran oma turnaus aloittaa uuden vuosikymmenen pelien merkeissä Impivaaran palloiluhallissa