Uutisia

Pelit oli jaettu kolmelle eri paikkakunnalle ikäryhmittäin. Kaikissa oli myös kilpasarja ja pelisarja tytöt ja pojat.
Monelle joukkueelle turnaus oli tämän kauden viimeinen pelitapahtuma. Siksi ilmassa oli yritystä, onnistumista ja suurta riemua.
Syyskuun 11. päivänä pelataan kaikkien ikäluokkien E, D ja C arvo-ottelut sekä kilpasarjassa että pelisarjassa. Mukaan jokaisen ikäluokan Lännen joukkueeseen on nimetty seuramme pelaajia.
Mukana on joukkueita G, F ja E-ikäisistä. Pelataan neljällä kentällä, koska halukkaita turnaukseen oli niin monilta tahoilta.
Lauantaina pelattiin kaikkiaan 63 ottelua. Pesävälejä vipelsi monenmoista peluria, sillä lähes kaikki joukkueet olivat panostaneet pukuihinsa.
Pesis100 vuotis turnaus starttaa täyden joukkuemäärän voimin, eli 42 joukkuetta on mukana. Pelejä pelataan 7 eri kentällä lauantaina ja vielä sunnuntaina kolmella kentällä.
Liikuntalautakunta selvisi haastepelistä kunnialla ja helteinen sää pisti kaikkia kentällä olleita puuskuttamaan, mutta kunto kesti hienosti. Hieman vikkelämmin jaloin oli liikkeellä seurajoukkue.
Tänään Kupittaalla vastakkain ovat siis liikuntalautakunta ja seuran oma joukkue.
Haastepeli pelataan torstaina 25.8. klo 18 Kupittaan pesäpallostadionilla.
Peleihin on tullut muutoksia ja osasta vielä ei tiedetä, koska ne pelataan, mutta suurin osa on nyt varmaa ja tuomaritehtäviä on tullut lisää.
Turnauksen tuomaritehtäviin kaivataan tekijöitä, kaikissa peleissä on pää- ja syöttötuomari. Käytössä on harrastepesissäännöt.
Totutun tavan mukaisesti haluamme palkita seuran toimijoita tarjoamalla heille mahdollisuuden viettää yhteistä merimatkaa muiden alueen seuratoimijoiden kanssa.
PuMu pelasi sijoitusottelun Roihua vastaan ja pelitulokset 6-8 jätti PuMun viimeiseksi eli 20.
Vastustaja ei saa joukkuetta joten peli siirretään tulevaisuuteen
Pelisarjan arvo-ottelussa idän paidassa esiintyy Valtteri Suvanto, joka siis pelaa leirillä Puna-Mustien joukkueessa.