Uutisia

Tänä keväänä pelit aloitetaan jo viikolla 19, kun lukion pelit starttaavat toden teolla. Poikien joukkueita on mukana 6 ja tyttöjen 5.
Koko päivä oli pyhitetty junnujoukkueiden peleille ja kentällä olikin vilinää ja vilskettä.
Naiset aloittivat ilotulittelun ja vastassa ollut nuori Loimaan joukkue sai juonen päästä toisella jaksolla. Miesten ottelu oli tasaisempaa ja päättyi kotiutuskisan jälkeen vieraille 1-2.
Perinteiseen tapaan kokoonnumme laittamaan kentän välineistön ja ympäristön niin, että sarjakausi voidaan aloittaa.
Pesäpalloliiton Eteläinen alue toteuttaa seuratoimijakyselyn netissä: https://pelaapesistä.fi/pesistoimija/ Kyselyllä kartoitetaan Eteläisen alueen seuroihin uusia pesistoimijoita ja vapaaehtoisia. Jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti juuri sellainen tehtävä / rooli, jonka haluaa.
Jo useamman vuoden itsekin karjupaidassa pelannut Pöytyän kasvatti Jere Solla tarttui haasteeseen ja näin Hänän työlle saatiin jatkaja omasta takaa. Kaari on siis täynnä!
Naisten vieraaksi saapuu Loimaan naiset. Nyt viimeistään on hyvä tilaus tulla katsastamaan uudistunut joukkue, joka uhkuu peli-intoa. Karjuja vastaan saapuu myös Loimaa klo 16.30 alkavaan peliin.
Juhlavuoden Sariolaturnauksen sunnuntai ohjelma on valmistunut. Aikuiset pelaavat lauantaina.
Kesällä seura järjestää jälleen lapsille kahden viikon ajaksi mukavaa tekemistä pesiksen parissa. Haemme ohjaajia omista joukkueista, naiset, miehet ja B-pojat.
Turku-Pesiksen E-poikien valmentaja Pekka Kaijula saa virtaa innokkaista pelaajaajistaan ja kesää ja edessä olevia leirejä odotetaan koko joukkueen kesken.
Eilen kerääntyi Alabaman auditorioon n. 30 hengen joukko kuuntelemaan Jesse Mäkisen koulutusta aiheesta.
Kokenut kouluttaja Jesse Mäkinen Loimaalta sai Karikon salin täyttäneen n. 26 osallistujan kyselemään ja vastaamaan tuomaritoiminnan eri osa-alueisiin.
Pakkasta -4 astetta, mutta silti naiset on aloittaneet treenit ulkosalla. Kyllä ulkoilma voittaa näin keväällä salien nurkat, mutta kannattaa kuitenkin aloittaa varovaisesti...
Aikuisten harrastepesistä pelataan alueellamme lähes jokaisessa seurassa ja turnauksia ja sarjoja pyörii koko kesän ajan eri puolilla. Kattaus on niin laajaa, että jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti pelipaikka ja -aika.
Tuttuun tapaan pelaamme torstaisin sekajoukkueiden harrastepesistä Kupittaan liigaa. Peli-iltoja on kaikkiaan 10 ja heinäkuussa lomaillaan. Liigaan voi ilmoittautua firman tai kaveriporukan nimellä, peli on hauskaa ja meiltä saa lainaksi välineet ja kentät ja tuomarit.