Uutisia

Pesäpalloliiton järjestämä vuotuinen turnaus on taas alkamassa ja tuttuun tapaan ilmoittautuneita joukkueita on täysi määrä eli 42 ympäri Suomea.
Tulevana sunnuntaina pelataan E, D ja C-ikäisten arvo-ottelut eri paikkakunnilla.
45 Juhlavuottaan viettävä Suomen kansallissirkus valtaa kivituhkakentät sirkustelttaa varten. Luvassa on jälleen huimia esityksia koko perheelle.
Miedän seurasta on valittu myös pelaajia arvo-otteluihin, jotka pelataan eri puolella aluetta sunnuntaina 5.9. C-ikäiset Ruskolla, D-ikäiset Hämeenkyrössa ja E-ikäiset Espoossa.
Eilen nähtiin Kupittaalla paljon iloisia pikkupelaajia. Ensimmäisessä kotiturnauksessa oli mukana 10 joukkuetta.
Nyt on G-junnuilla vuorossa kotiturnaus. Pelit pelataan kivituhkakentällä klo 18 alkaen. Hiekkanurmella pelataan D-pojat siniset vastaan Jokioinen klo 18 alkaen, joten kentällä on vilinää huomenna.
Jokaisella leirillä oli meiltä mukana nuoria tuomareita oppimassa lisää ja saamassa kokemusta myös pää- ja syötönvalvojan tehtävistä.
Turun E-joukkue selviytyi hienosti alkusarjasta lohkonsa kolmanneksi ja jatkoi hyviä otteitaan kolmessa jatkosarjanottelussaan voittaen ne kaikki. Myös ristikkäisottelusta tuli arvokas voitto ja tänään vuorossa oli vielä sijoitusottelu sijoista 9-10.
Poikien lännen joukkueessa ovat mukana Miikka Tiittanen ja huoltajana Pekka Kaijula.
Taskussa on jo kolme voittoa omassa alkulohkossa. Taisteluvoitto nähtiin eilen, kun vastassa ollut Pattijoki kaatui hienosti 8-7.
Loimaan valtakunnallinen tenavaleiri pidetään 26.-31.7. välisenä aikana. Onneksi tänä vuonna leiri voidaan pitää ja joukkue on innoissaan lähdössä mukaan.
Turku-Hyvinkää pelataan keskiviikkona 28.7.ko 18. SIIRTYY MUUHUN AJANKOHTAAN.